youre pullin' me in, youre pullin' me out, just like gravity!

jaha, då sitter jag här med mobilen igen, jag vet att det blir fult och utan hack mellan rader och skit, men jag skriver ju iaf. ;] jaja, idag har jag varit hos jennifer nästan hela dagen, patrik var där ett tag också och det var hur trevligt som helst! Skönt o se dom igen var så jäkla längesen! Det blev frulle, fika, massa skitsnack och ännu mera skratt, sånt uppskattas! :D sen kallade tvättstugan på mig så det var bara gå hem o tvätta och jag har städat, så jävla mycket, jobbigt som bara fan! Jag har försjutton till och med skurat ur mitt kylskåp, det är då inte illa! Jaha, imorgon är det valborg, det känns väldigt b faktiskt, det var mer aktuellt för några år sedan kan jag tycka. Jaha, min karl skulle ha kommit för en halv timme sen men fortfarande ingen här, inte direkt oväntat måste jag säga. ;] nej, nu ska jag titta på slutet av criminal minds och hoppas att niklas kommer hit snart, för jag saknar honom!

gull

Hej min gulliga camilla =) just nu sitter vi och pratar i tel men endå skriver jag i din blogg :)
visst är jag för söt :D:) Älskar dig


Puss jennie







mobilblogg

jag, cecilia o elin är just nu i grythyttan och tittar på fotboll. Elins karl spelar i grythyttan och min älskling i nora såklart så det är lite kul. :) det regnar som fan och det är piss väder, så vi håller oss i bilen! Jag vet inte vad det står i matchen för jag tittar mest på niklas bara, och sen sitter vi alla och tittar och skrattar åt HAN MED PANNAN! ;D så jävla kul verkligen, JAG DÖR! det gjorde min dag. ;) jaja, bajs och hejdå!

thanks for lovin' me, cause you're doing it perfectly!

jaha, då har det gått en tid, jag är sämst på att blogga jag vet.
förra fredagen var jag till stockholm på mässa, det var as kul, bara så alla vet!
jag har hunnit tatuera mig, det gjorde fittont!
jag har sett remember me, bästa filmen jag sett på hur länge som helst!!
jag har umgåtts med cecilia och med min älskade pojkvän.
jaha,nehe, nu ska jennie in o fixa lite med utseendet, :D
Jaja, niklas jag älskar dig! och cecilia med! :)
HEJDÅ!

ONDKSA CLOWNER!

jaha, morgonen började hos polisen i drygt en timme, sen gick jag till min favorit Sarah och pruttade i hennes hall :P sen drack vi vin och skrattade resten av kvällen! :D

btw Ondska Clowner is the shit! ;P


HAHA, sarah fick ryck skrev lite medans jag stod o pruttade i hallen ser jag, ;D
jaja, efter polisen åkte jag iaf in till öret på intervjun och jag tyckte det gick hur bra som helst och det var roligt!
sen vart det hemfärd oc väl i nora blev det mat med sarah och massa prat, vidare till sarah och nu färgar hon mitt hår, fast jag tror att hon färgar golvet mer än själva håret, kul är det iaf! :D
och ja, ONDSKA CLOWNER är det som gäller! ;D


TACKOBOCK!

m.m

MIN STORA IDOL!

Plumb - Cut <3

I'm not a stranger
No I am yours
With crippled anger
And tears that still drip sore

A fragile flame aged
Is misery
And when our hearts meet
I know you see

I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when 
I am cut

I may seem crazy
Or painfully shy
And these scars wouldn't be so hidden 
If you would just look me in the eye
I feel alone here and cold here
Though I don't want to die
But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside

I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when 
I am cut
Pain
I am not alone
I am not alone

I'm not a stranger
No I am yours
With crippled anger
And tears that still drip sore

But I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I found it when
I was cut






jag vet vem jag är, när jag är hos dig!

det är fortfarande vi, han vill fortfarande och han älskar mig. jag känner mig som den lyckligaste personen i världen, samtidigt inte. han vill att vi ska sluta ses så ofta, att vi inte ska sova ihop, att vi inte ska ses varje kväll. det känns som ett steg bakåt och ett hårt slag i magen. han säger att det är bra för oss att sakna varandra. vet inte hur jag ska tolka det. antingen vill han inte träffa mig eller så tror han att det kan hjälpa oss. jag vet inte. jag kan förstå det som samtidigt inte. enda gången jag får träffa honom nu är ju ändå på kvällar och nätter, knappt det så jag förstår ingenting. det känns som ett steg bakåt, att börja fråga om jag får träffa och sova tillsammans med min pojkvän som jag nästan praktiskt taget bott med i snart tre månader, det känns fel, oerhört fel och brutalt konstigt! han brukar säga att det bästa han vet är när jag är hemma när han kommer hem på kvällar efter träningen och att det är livet att vakna bredvid mig på morgonen. men nu väljer han att inte ha det så iaf, jag blir så förvirrad. det känns som att allt är på hans villkor, som han vill ha det, jag kan ta det och acceptera det, för det är jag som har gjort fel, men det finns gränser över hur mycket jag också orkar med, hur mycket jag orkar ta av allting. men jag vill aldrig någonsin ha ett liv utan honom ändå, han är mitt allt och han betyder så mycket! det märks väl vad som händer och hur det hela slutar tillsist ändå, jag får hoppas och leva på hoppet igen och som vanligt. samtidigt är jag trött på att alltid anpassa mig efter andra, att göra som alla andra vill och inte tänka på mig själv, men så har det alltid varit, jag har nog aldrig suttit mig själv i första hand, jag kanske kan göra det nu, när jag ändå inte ska träffa honom så mycket. när jag ändå kommer få vara ensam hela tiden.
jaha, imorgon ska jag till polisen och prata om överfallet, det känns inge kul alls, vill inte prata om det, vill inte att folk ska veta, känner mig bara så dålig, känner mig så hjälplös, det är pinsamt, jag kan inte ens gå hem själv på kvällen, jag är dålig, tack för det!
jag ska också till öret imorgon på möte, det ska bli kul, känner mig nervös och spänd, men väldigt förväntansfull!
idag har jag sökt skolor över hela sverige, hoppas jag kommer in någonstans, jag vill plugga, jag vill göra något med mitt liv, jag vill bli något, jag vill flytta, vill göra något annat, träffa andra människor. vill flytta från den här stan och allt snack och många av människorna. men jag kommer väl bli kvar här som alla andra och inte göra ett skit. men jag vill!
imorgon börjar helgen, jag ska jobba, det är ju roooooligt. nej tack, jag står hellre över. men snart kanske det blir ändring på det iaf, jag hoppas! jag hoppas också att jag kanske får åtminstonde se min pojkvän i helgen, men det vet man aldrig. han sa idag att jag iaf får lov att sova hos honom imorgon, men han har ju talang att säga mycket men ofta blir det inte så, så jag vet inte, han kanske ändrar sig imorgon. åh, jag blir bara så frustrerad, jag har att få dubbla budskap. att säga en sak, att göra en annan och mena en tredje. att säga en sak ena gången och att säga en annan den andra gången. vet inte vad jag ska tro eller något. men vafan, thats the story of my life!
jaja, Tack och bock för mig!

the picture of a broken heart!

jag har gjort det igen, ställt till det någon fruktansvärt. jag börjar tro att jag börjar få en talang i att såra de som står mig närmast och just den som ligger i och över hela hjärtat. jag ångar allt, men det tar inte tillbaka något, det vet jag. allt är fel just nu och jag är bara så jävla ensam, jag vet inte hur jag ska orka med dagarna utan dig, att vakna och att somna varje natt utan dig. du blev och betyder så mycket för mig så fort, jag kände för två år sen, den där sommaren 08 att det var dig jag ville ha, det var dig jag ville ha en framtid med. jag har alltid skrivit dagbok och det står i den redan då, att jag kan se en framtid med dig, att jag ska se oss ha allt det där. sen blev det verklighet, du valde mig och gjorde mig till den lyckligaste tjejen på jorden, i hela världen. ända sen dess har jag gjort så mycket misstag och gjort bort mig så otroligt mycket att jag inte förstår varför du har stannat så länge som du har. jag vet inte varför jag har gjort som jag har gjort, men jag tror jag är rädd. rädd för att vara sådär otroligt lycklig och glad så att jag sabbar det. jag sabbar för mig själv och för dig. men det var aldrig någonsin med min mening, jag ville aldrig någonsin se dig så ledsen och sårad som jag fick idag, det skar i hela mitt hjärta och veta att det är mitt fel, det gjorde ont i hela mitt hjärta att se dig så otroligt ledsen. men det som gör mest ont är att jag aldrig kommer kunna ta tillbaka det, jag kommer aldrig få chansen att göra något åt det. jag kommer aldrig få chansen med dig, att få en framtid med dig. jag vet inte vart jag ska ta vägen, eller vad jag ska göra. vill bara gräva ner mig någonstans, vill sluta känna, tänka och sakna dig, se allt kort och våra minnen tillsammans. men ändå är jag så otroligt glad och tacksam för den tiden som jag faktisk fick, för den tiden har varit den bästa i hela mitt liv! jag kan bara inte förstå och ta in att allt är över, att det är bort. jag hoppas att du ska vakna imorgon och vilja ha mig igen, att du förlåter mig. men jag vet att du inte kommer göra det den här gången. det är jobbigt när till och med hoppet överger en, när man känner hur allt är som bortblåst, allt det där man har kämpat så mycket och så länge för! det man har gett så mycket, gett så mycket av sig själv. jag har gjort saker och sagt saker jag aldrig trodde att jag skulle få igen, men jag är glad att jag fick det med dig. ingen har verkligen någonsin gjort mig lyckligare. det är jobbigt, så otroligt jävla jobbigt. och jag vet att jag upprepar mig hela tiden, men det snurrar i huvudet. jag undrar hur mycket man egentligen kan gråta, och hur jag kommer få upp ögonen imorgon, hur jag någonsin ska orkar med en dag. det var du som fick mig att gå upp om dagarna, att försöka se det positiva i allt, nu är det också borta. det känns som någon bara drog undan mattan under mina fötter och slängde ut mig ur världen. samtidigt kan jag inte hjälpa o tänka på alla dom gånger du har gjort mig ledsen och besviken och fruktansvärt sårad, och jag har förlåtit dig alla gånger. jag har rest mig och kämpat för oss, men det känns aldrig som att du kämpade tillbaka, du gav mer upp. och det känns som att du ser det som har hänt nu som en utväg, att du har velat gå ifrån oss länge men aldrig tagit chansen. du säger att du vill dela din framtid med mig och allt det, men att det bara inte går. vafan, det går visste! DET GÅR, DET KAN GÅ, DET SKA GÅ! jag känner mig tom, värdelös och fullständigt bortkastad, mitt fel jag vet. men det gör inte mindre ont för det, bara mera. veta om att det är mitt eget fel att du gick, att du lämnade oss bakom dig, lämnade mig bakom dig. att jag själv sett till att jag förlorade det absolut bästa i mitt liv och den bästa människan jag vet! den som fick mig att känna som jag fick, den som fick mig glad, att le o att skratta igen. ÅNGEST! fast mer rädsla, grymt mycket rädsla. rädd att vara utan dig och fruktansvärt rädd att se dig med någon ny. mitt hjärta var lixom så otroligt brutet, så mycket i bitar det går, men du verkligen lappade ihop det helt och hållet. utan att ens förstå vad du gjorde och det älskar jag dig så otroligt mycket för, och för att du är just den du är! jag gick från att vara löjligt lycklig till att vara så fruktansvärt ledsen så att det inte finns på världskartan. min mardröm blev verklighet. jag vill och tänker nog aldrig ge upp hoppet om dig, om dig och mig, men det känns som att hoppet sviker mig. FANFANFANFANFANFAN!!
I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me






JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG! <3	

allting som du gjorde väckte tankar, sänkte modet!

jag är inte okej, ingenting är okej. har världens bakfylla sen igår, en pojkvän som inte vill veta av mig av någon anledning som jag inte vet eller får reda på. jag blev överfallen i tisdagsnatt, jag har ångest, får panikattacker ofta, jag orkar inte mer, jag vill bara inte mer! jag orkar inte tänka, andas eller ens existera längre. det spelar ingen roll hur rätt jag bara gör, hur mycket jag gör mig till och försöker. ingenting är någonsin bra nog. allt är bara fel, jag är bara fel. jag orkar inte mer nu, det har gått för långt, det har sugit musten ur mig. jag får inte ha vänner, inte prata med någon, ska helst sitta inlåst i garderoben tror jag. jag vet att jag har mina riktiga vänner, men samtidigt känns det som att dom försvinner mer och mer dom med, det är väl mitt fel antar jag. jag orkar inte prata, orkar inte säga som det är, finns inget att göra åt det iallafall. jag har försökt öppna upp mig, jag har öppnat både hjärta och skäl för honom, och det är inte lätt för mig, det är en stor grej. nu känner jag bara varför jag aldrig skulle ha gjort det, man blir bara så jävla ledsen och krossad utav det. jag är trött på att få skit för saker jag inte gör och säger, för saker som inte stämmer och att han ska tjura ihop som en liten unge hela tiden, samtidigt som jag bara ska gå runt och vara glad o le, för annars tycker han att vi inte behöver vara tillsammans. det är så fel, det känns så fel. jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska göra för att behaga. spec när han vägrar prata med mig eller ens svara på sms. jag ska sitta hemma jämt ensam och må dåligt medans han gör vad han vill. det är inte okej! men jag vill inte vara utan honom så jag får väl skylla mig själv helt och hållet antar jag. jag berättade att jag funderar på att gå och prata med någon och att jag faktiskt inte mår bra, han svarar inte utan kollar på tvn istället, jag får panik och sedan svimmar, han skriker åt mig och jag är dumihuvudet. sen kommer dom där dagarna som är så otroligt underbara att jag bara svävar på mina moln, då han är så otroligt snäll och bryende. men dom känns väldigt få nu för tiden. han kanske bara inte känner längre, kanske inte vill längre, har fått nog. det gör mig rädd, något fruktansvärt rädd. för jag vill trots allt inte vara utan honom, hur ledsen och besviken han än får mig. hur jävla dåligt jag än mår. efter att min första kille var otrogen, min andra kille ljög dygnet runt för mig och den tredje också otrogen har jag svårt, svårt att släppa in, svårt att lita på och verkligen ge mig själv till 100 % till någon annan, tills nu, jag har gjort det med honom, och nu känns det fullständigt korkat! jag känner mig mer ledsen än jag någonsin har gjort. det är sådär att repet i taket lockar, men ändå så vill jag inte. jag vill bara förstöra honom lite, som han har förstört mig, utan att ens blinka, utan att ens bry sig om det. men ändå så vill jag inte, han betyder så mycket, mitt allt, jag vill aldrig se honom ledsen, jag vill att han ska må bra och vara glad, men helst av allt, glad o bra med mig. det är som att jag hugger i sten med papper, kommer ingenstans och det är värdelöst. men han gör mig glad, så jävla glad, på bra dagar. men det är väl mitt fel, jag och mitt humör och allt jag jämt tror. men det är bara efter allt jag har gått igenom..
sen överfallen utanför hemmet i tisdags, det sätter sina spår det med och jag känner mig så liten och hjälplös. jag vill inte känna så, jag känner hellre ingenting. just nu och idag känns inget värt, inget känns bra och jag känner mig som att jag befinner mig på en annan planet.
jag vill bara att allt ska vara bra, som det var förut, jag vill bara vara sådär löjligt glad och lycklig, känna mig fri och att jag klarar av vad som helst. är det verkligen för mycket begärt?!
du säger att det alltid ska vara vi, men på dina villkor, som du vill ha det, utan att tänka på mig, att göra vad du vill med vem du vill. FAN! jag hatar mitt huvud just nu, skulle helst av allt bara vilja skjuta mig!!!!!!
för det känns som, ja det känns som, det känns som att jag har älskat för två..

RSS 2.0