jovars ( mobilbloggar )

det har varit en underbar vecka, med underbart väder och allt har varit bra. Har vart ute kört bil med pappa, har varit på långpromenad med jennie, har umgåtts med cecilia, har spenderad massa tid med niklas och jag har fått både kinesmat och shoppa! ;D det jobbiga är bara att pengarna tar slut. ;P sen kom helgen, den blev piss, massa folk på cafét, jobbigt folk som tjatar på en utanför cafét och sen idag kom det SNÖ, jag blev som helt deprimerad igen. Jag hatar snö så otroligt mycket och jag vill ha sommar och vår nu, jag vill ta på mig skinnjackan och mina tygskor. Jag vill kunna gå ner och lägga mig på bryggan och sola och bada och mysa utomhus med min underbara pojkvän! Åh vad längtar! Nej, nu tänker jag gå och lägga mig o läsa! Väcks av min pojkvän när han kommer hem och då hoppas jag snön är borta! OVERANDOUT!

when i look at you, ( mobilbloggar )

..i feel whole again! Jag är bara så glad igen, allt känns bara helt underbart, allt känns bara bra! Jag har världens bästa syskon, världens bästa familj, världens bästa vänner och världens bästa och underbaraste pojkvän! :) jag är bara glad. Mormors cancer är borta, jag och min karl har det underbart bra, och livet leker åt rätt håll med mig igen! Jag älskart! <3

En dag kommer min dag också att komma,..

Slå mig, gör vad du vill, skrik åt mig och kalla mig vad du vill, var hur taskig som helst och hata mig, vad som helst utom tystnaden. Du stryper mig långsamt med den, den dödar mig, den plågar mig, det finns inget värre än tystnaden. Jag är ensam, men ändå inte. Jag säger något, men varken du eller någon annan hör. Så jag skriker, jag agerar, men ingen bryr sig. Jag vill försvinna, jag vill bort, ingen lyfter ett finger. Allt som är, det är tystnaden. Jag dog, men ingen märkte något. Jag var väldigt lite på jorden och tystnaden var min enda vän..

by blood and by mean..

.. i fall when you leave!
kvällen igår gick bra och natten och morgonen var helt underbar.
när man bara har en såndär bra och underbar morgon känns det inte som att det spelar någon roll om vad som händer under dagen, den kommer bli bra ändå. jag känner mig sådär glad, sådär töntigt lycklig.
ändå så är jag splittrad för det är fortfarande inte helt okej, det är inte helt och hållet bra, men det är påväg dit, det är påväg åt rätt håll och det känns underbart!
dagen spenderas ute på sund med min älskade mami och lillebror, det lär bli en promenad eller två också i det fina vädret. det känns sådär skönt idag. allt känns bra och solen gör allt bara så mycket bättre, man känner sig så mycket gladare och piggare!
jag hoppas på en myskväll, men det vet man aldrig. köpt massa godis iaf, det var längesen jag åt, och jag har varit duktig med mat och motion hela veckan så ikväll ska jag fan få moffla i mig allt möjligt!
jaha, nehe, nu ska jag gå och hjälpa mamma med lunchen tror jag, ge henne lite sällskap iaf.
jag älskar dig niklas, du är verkligen mitt allt, mitt liv, du gör mig glad, att bara få vara i din närhet gör mig lycklig, att få känna din kropp emot min är underbart, att bara känna dina andetag gör mig varm. det finns ingen bättre än dig och jag saknar dig hela tiden när du inte är i min närhet!
( min blogg funkar inte som det ska med rader och uppdatering eller med något, men jag skriver ju iaf, (; )
OVERANDOUT!

vill ha dig nu som jag hade dig förut,



Håll mig hårt, eller släpp mig helt.
Men lämna mig aldrig bunden.
Värm mig med din kärlek, eller lämna mig i kylan.
Men låt mig slippa frysa hos dig.
Krossa väggen mellan oss, eller måla den svart.
Men låt mig inte få se dig utan att kunna nå dig!





himlen är gjord av sten!

godmorgon, eller godmiddag, eller något sånt som passar er, ;)
morgonen började med ett träningspass på mammas maskin, och lite annat, fruktansvärt jobbigt var det iaf och jag har verkligen ingen kondis eller så. men nu är det gjort iaf och jag känner mig stolt! :D
nu ska jag damma och dammsuga lite och vänta på att kära mor ska komma hem och äta lunch med mig, förhoppningsvis blir det en promenad i den underbara solen.
Jag bara älskar solen, önskar att all snö kunde försvinna och att det skulle bli sommar, nu nu nu nu!
Beställde massa sommarkläder igår, så nu får det bli dags tycker jag!
kvällen ska spenderas med min underbara karl, och jag är nervös, det känns helt sjukt.
det är sådär massa fjärilar i magen och en klump i halsen, känner mig som en liten fjortonåring igen,
och det är väl aldrig bra, ;) men det ska bli skönt, få lite tid med honom, det är behövligt om inte annat.
jaha, nehe. dags o börja städa nu och vara en duktig dotter, ;)
hejdå!

frustration!

åh vad irriterande att bloggjäkeln inte kan funka som den ska nu när jag väl sitter här och skriver,
det är nog ett tecken på att jag bara ska ge upp skiten.
overandout!

110310

jaha, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. jag har ställt till mitt liv, fått det helt upp och ner och överallt och ingenstans verkligen! Det ser ut att börja klarna upp nu iaf, det är på bättringsvägen, och det är en jäkla tur det. Jag får förstås skylla mig själv, men det är svårt det med, det är svårt att ta inte och veta att man har gjort någon som man bryr sig om så ledsen och besviken på en själv. Spec när den personen är bland dom viktigaste i ditt liv, det finns nog inget värre än det. tyvärr. menmen, klarna upp börjar det göra, och bra tur är väl det, sen kommer det ta ett bra tag till innan det är bra, det förstår jag..
jag har fått håkan hellström mani tror jag, sitter och lyssnar oavbrutet på honom, speciellt på gårdakvarnar och skit & det är så jag säger det. dom bara stämmer, dom talar till mig, det är jag som har skrivit texterna, jag älskar dem, dem är underbara, jag blir hel igen, iaf så gott det bara går och kan, musik betyder så mycket, texter betyder så oerhört mycket, hade helt ärligt inte varit där jag är idag utan min musik, det kan låta något fruktansvärt töntigt, men så är det faktiskt. jaja, ; "Så många broar jag bränt, men jag går inte isär, när jag går med dig!"


jag måste också säga att den nya tv serien vampire diaries är fööör underbar, jag blir bara så till mig, jag skulle helst av allt bara hoppa in i tvrutan och bli en del av det, fast då skulle det vara verklighet och inte tv, det skulle vara härligt, kul, läskigt och bara för bra. Det är nästan så att mitt älskade och käraste one tree hill behöver oroa sig lite, och det tar mycket till för det. Fast än sålänge är one tree hill oslagbart, jag skulle vilja bo där, vara en del av allt, också ha ett sånt där liv, sålänge niklas skulle vara där förstås, ;)
jag tänker även tillägna några rader till den bästa killen jag någonsin träffat också, carl niklas blom! han är verkligen den mest underbara person jag vet, den finaste både på insidan och utsidan! han har fått mig och känna mig helt jävla hel igen på ren svenska, och jag har inte känt mig hel sen jag var kanske elva år eller så. han får mig glad, lycklig och bara sådär så jag känner att jag klarar av världen, vad den än ger mig, vad den än gör med mig. för han är där, han är hos mig, han är allt! det har varit en del motgångar, och många av dem är mitt fel, och jag är så glad och så oerhört tacksam att han står vid min sida än idag, att han står ut med mig, att han fortfarande vill vara min. det finns inget i hela världen som har gjort mig gladare, det finns ingen i hela världen som har fått mig att känna mig så värdig. jag hoppas verkligen att jag någon dag kan åtgärda det till honom, att få honom att känna som jag, få honom att känna sig lika uppskattad som jag gör, att få honom att känna sig så pass älskad som jag gör. det finns inget tryggare ställe än hans famn, den är alltid så varm och välkomnande, att se honom le gör hela min dag verkligen, och det där underbara skrattet, man blir varm i hela sig! jag skulle aldrig byta bort honom mot någon i hela världen, jag skulle aldrig byta ut det jag känner och det han får mig att känna mot något i hela världen. det är bara så äkta, så riktigt! JAG BARA ÄLSKAR DIG NIKLAS!


det var allt för den här gången,
godnatt!

090310

extrem bloggtorka, jag vet, lovar hela tiden att jag ska skärpa mig.
men nu har jag ingen som helst motivering alls måste jag säga,
det mest a går bara utför iaf, så jag har ingen possitivt att komma med.


utom, JAG ÄLSKAR DIG NIKLAS BLOM!

RSS 2.0