live, love, laugh!

jag är kär i livet just nu, trots det mycket dåliga så ser jag endast positivt på det mesta, jag känner mig bara glad och jag svävar på mina små rosa moln. :) dagarna flyter på helt kanon och jag älskar vädret. idag tog jag och emelie oss ett härligt kvällsbad. åh, nej nu ska jag gå och slänga mig i soffan. jag hade tänkt och slänga in lite bilder men det tyckte tydligen inte bloggen eftersom det inte funkar, så det får bli en annan dag. PUSS!

high on life!

dagarna bara rullar förbi med jobb och andra roligheter. midsommarhelgen har varit toppen och istället för måndags trötthet har jag och karin bara haft kul! nu ligger jag i sängen och ska sova men vill bara att det ska bli imorgon, jag har pirr och fjärilar i magen, sådär som när man var lite. haha! jag bara älskar livet just nu!

måndag!

idag har jag jobbat och jobbat och varit rädd för åskan!
när jag sen kom hem ringde mamma och sa att hon hade lagat mat, tack o bock! :)
nu ska jag hoppa in i duschen för att sen kura ner mig i soffan och titta på johan falk filmen på fyran.
imorgon är det jobb hela dagen igen, precis som varje dag framöver tills september kommer.

ingrid michaelson - turn to stone

det är ingen hemlighet att jag fullkomligt älskar dans, speciellt modern jazz och modern dans.
idag tittade jag på det nya avsnittet av so you think you can dance och fann ett älsklingsnummer, det var så himla vackert, så perfekt och jag blev helt rörd.
för er som inte dansar eller förstår er på detta framkommer jag som en idiot, men om ni bara visste och förstod det fina och det underbara med dans.
jag önskar verkligen att jag kunde börja igen, få känna den friheten och den enorma lyckan.
åh, jag är verkligen helt tagen. dom framförde numret till en av mina favoritlåtar också, det gjorde inte saken direkt värre.
Let's take a better look
Beyond a story book
And learn our souls are all we own
Before we turn to stone

Let's go to sleep with clearer heads
And hearts to big to fit our beds
And maybe we won't feel so alone
Before we turn to stone

And if you wait for someone else's hand
And you will surely fall down
And if you wait for someone else's hand
You'll fall
You'll fall

att bara njuta!

igår när jag gick min promenad hem ifrån pappa kom jag på mig själv med att bara le, det är skönt att bara vara glad, att känna lyckan trots allt!
inatt tog jag och kalle oss ett nattbad, det var kallt som fan men uppfriskande och härligt, jag älskar nattbad! :)
idag är det soffan som gäller och lite städning,
puss på det!

I might drink a little bit more than I should tonight

Give me everything tonight
For all we know we might not get tomorrow
Lets do it tonight

say hey!


chilldag!

efter min dag igår har jag idag repat mig hemma hos pappa med att inte göra något. jag har bott i min overall ( som min lillebror så fint kallar den ) och bara myst. vi har spelat kort, tittat på film, ätit massa gott och pratat om allt mellan himmel och jord, helt underbart! det ända är att jag saknar min lilla galning där hemma. nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, men eftersom min pappa är så himla snäll så visar han mig en " jätte bra film " på trean innan jag ska sova, en film om massiva spindlar så nu kryper det på heeela mig. lite kalle anka tidning på det så glömmer jag dom säkert. Sovgott. :)

low shoulder

Take my breath as your own
Take my eyes to guide you home
Go quiet through the trees



den här dagen hade jag kunnat hoppa över!

jag somnade sju imorse och vaknade runt tre, därefter har jag bara legat i soffan och sovit fram och tillbaka. Jag hatar min mage och när den är såhär!

i hurt my self today to see if i still feel.

nu har jag precis tittat klart på dokumentären Berny Blue, den spelades in 2008 och jag har helt lyckats missa den.
den handlar om Berny Pålsson och hennes kaotiska liv. hon har även skrivit två böcker som är mina favoriter, vingklippt ängel och känn pulsen slå.
jag vet inte hur många gånger jag har läst dom och jag blir lika tagen varje gång. så har ni inte läst böckerna eller sett dokumentären råder jag er verkligen till att göra det!

ni kanske vill se några bilder ifrån helgen och om ni inte vill det får ni det ändå. ;)

ifrån den underbara utgången i lördags! :)
min och nicolés myskväll slutade på akuten där vi satt till fyra på morgonen.

say hello..

min magvärk är tillbaka och den har hållit i sig i några dagar nu. Den är illa och tar kål påmig, kul att medicinen hjälpte i drygt en månad iaf. Menmen. Jo, kenneth har det värre, han fick en smäll av en maskin igår över vänstra låret, benet inuti gick av samt alla muskler. Han har opererats halva dagen och bara pumpas full med morfin hela tiden för att dämpa smärtan. Det är jobbigt att veta och att se någon man tycker om och bryr sig om så illa och med massa slangar omkring.

måndags kväll.

Helgen har varit minst sagt galen men förbannat rolig! Nu ligger jag i soffan och äter choklad och tittar på 17igen. Det känns som söndag, men det är visst måndag och det betyder jobb imorgon. Nu ska jag njuta av mitt slappande och snart sova. :)

MEGA GRATTIS!

Till Emelie Kihlström som fyller härliga hela 20 år! :D
Till Emelie Lindell som tar en underbar student idag! :D

busybusy!

jag vet att jag har varit sämst på uppdatering dom senaste dagarna men jag har faktiskt haft fullt upp och inte varit hemma.
i fredags fyllde jag 21 barre och jag fick massa toppen presenter och hade mys med familjen på dagen.
på kvällen kom mina bästa emeliesar och vi skrattade och drack och avslutade kvällen med en helhärlig utgång!
i lördags låg jag och sov nästan hela dagen och sedan blev det full fart med en daccan kväll.
vi hade hur trevligt som helst, god mat, en massa skratt och skitsnack och en hel del bus o dans! :)
på söndagen var det packning, städning och en massa slöande som stod på schemat.
sen i måndags drog jag och erika iväg till karlsborg och mös. jag blev helt och hållet kär i den staden, så himla mysig och fin. sen att det var vatten överallt gjorde inte saken värre. jag trivdes där, det var underbart.
jag tog även mitt första dopp. vi grillade och gick på upptäcksfärder och sov i bilen. en perfekt dag!
i tisdags så tog vi en sväng upp på staden igen, men det började regna och åska hela dagen lång. så vi tog bilen och skulle titta runt lite, det slutade med att vi hamnade i en stor fästning där det sprang runt en massa militärer och åkte bilar. vi fick även se ett tiotal som stod och tränade i svarta dykarkläder med stora pickadoller som sedan skulle ner i vattnet. vi gick in i en kyrka som var hur fin som helst med massa stridsgrejor i, vi fick även se ett stort stridsflygplan.
senare bestämde vi oss för att jaga rätt på solen. vi hittade den i rönne där det blev grillning och nakenbad, skööönt!
sedan igår så tog vi en dag på bryggan där vi bara solade och badade och hade det för jäkla bra.
vi tog bilen och drog hemmåt mot eftermiddagen. väl hemma följde jag med till mormor och sedan tittade jag på film med lillebror på kvällen.

andra juni

Idag är det städ och tvättning som står högst upp på schemat. Erika kommer även hit och ska skriva packlista tills vi åker nästa vecka. Usch, det är snart imorgon, jag har ångest. Jag vill inte bli äldre nu.

RSS 2.0