konsten att oroa sig.

Det brinner i en radhuslänga här i nora, två vad jag vet har fått sina hem förstörda, vilket är hemskt i sig. Men när man känner dom och står nära och vet vilka dom är så känns det tamefan värre! En på sjukhus, en man som jag har.känt sen jag föddes, en kompis som är helt förstörd och en oroad camilla. Jag skulle vilja dela på mig occh ligga o krama om dom alla inblandade! Nu ska jag försöka blunda, klockan ringer tidigt imorgon men just nu känns inte det så viktigt. Kärlek till er alla!

jag är slutkörd, godnatt!

att krypa ner bredvid världens bästa, är tamefan det finaste som finns!

måndag, regniga måndag.

Dagen började med öppning på jobb nr2, och slutade i sängen med magvärk och en massa avsnitt av revenge (som förövrigt var skitbra!). Nu har jag och mitt hjärta precis tittat på Hamilton som var helt okey, inte riktigt min typ av film. Nu blir det säkert någon annan film eller något i den stilen. Roligare kan man ha det.

Det har varit en underbar helg!

Sol, bad, älskling, djuren, landet, dricka och bara helt jävla bra! Ungefär så beskrivs min helg.
Den har varit fulländad och jag har tagit första doppet för i år. Jag har bara njutit och just nu känns det inte jobbigt att det är måndag och jobbdag imorgon.

långhelgen blev en lång jobbhelg!

I fredags firade vi Evelina som fyllt, det vankades spel, grillat och en massa goda drinkar. Dock följdes fredagen av en lång lördag på jobbet, menmen. Idag var det fotboll som gällde efter mina timmar på daccan, dock där så fick jag en dålig nyhet som gjorde och gör riktigt ont i mitt hjärta! Tack och godnatt!

dessa kära barn!

Idag har jag varit dagisfröken på soltunets förskola. Det var hur kul som helst och vilka härliga barn det finns! :] Nu ska jag ta igen lite sömn som jag missade inatt, powernap time! Godnatt!

smultronsoda!

Det är fint väder, fast det blåser. Jag ligger på soffan, vill inte göra något. One of those days. Snart blir det nog balle häng ändå, det är ju trots allt fint väder och min brutala bränna har lagt sig. Tills dess är det jag, soffan, förhäxad och en godare smultronsoda!

like a horror movie!

Jag & Nils började kvällen med grönsaker, dipp och hockey vm i tv-rutan. Helt okey lördagskväll i min mening! Efter ett tag började det dock pipa någonstans ifrån inne i lägenheten. När jag har skrämt upp oss båda tillräckligt upptäcker Nils att det var battriet till en brandvarnare som var på slutklämmen. Jag insåg ganska snabbt att det inte är någon mördare inne hos oss och att jag har tittat alldeles för mycket på skräxkfilmer. Tack och godnatt!

vi tog oss en liten utflykt idag, sen blev det sol och grillning på ballen. Det ljuva livet!


RSS 2.0