200210

hejochhåigardinendenblå.

ajm blu dabedibabeda, haha, det var roligt! ;)
jaha, mello blir verkligen bara värre och värre måste jag säga, men men, kollar gör man ändå.

igår var jag och cecilia på våran fotografering, det var coolt! :D vi vart helt sminkade och plåtade och helt töffa, det kändes bra, vi var lixom lite bättre den dagen, vi var lite finare, ;D det var i vilket fall väldigt roligt.
När jag kom hem därifån hade hjärtat tänt massa ljus, lagat mat och tagit fram en vinare, hur mys som helst!

jaha, nehe, mera förhäxadrejs och gottis nu med min cecilia!

tackochhej!





saknad, enorm saknad!

jaha, då ska jag precis gå och lägga mig, men jag vill inte. Niklas är på gran canaria och det är bara så tomt utan honom här hemma! Det är tomt när man ska sova och det är tomt när man vaknar och det är tomt hela dagarna. Jösses vad jag saknar min karl! dagen har spenderats på marieberg med flickorna, det var riktigt trevligt och mysigt, hittade jätte mycket men köpte bara en present till lillebror, känner mig såå duktig. (; den lille skiten fyller 14 år på fredag, undra när han växte upp och vart så gammal, det känns som att han var en liten knubbig 2åring igår, jösses, det går för fort. Nej, nu ska jag sluta babbla för mig själv och gå och lägga mig i den tomma sängen, ensamt! Godnatt!

060210

Dagen började med jobb sen så blev det en kväll med Cecilia. Som vanligt så har vi två väldigt konstiga saker för oss, kvällen till ära så ansiktsmaskade vi oss, vi plaskade på den jordgubbs luktande ansiktsmasken, åhh vad söta vi blev! Sen tittade vi på melodifestivalen (Camilla klagade på allt / Cecilia) Vi hade även look alike från usa med dom som var med, vi kom fram till att alla liknade någon artist människa (eller ja en del kanske inte riktigt stämde men ändå.) Brian från BSB, lady gaga, beyoncé/shakira och på något sätt kom britney spears med på ett hörn. Mmm, så var det. Vi åt också, men när gör vi inte det? Cecilia da vinci målade också en vacker tavla och berättade två fantastisk historier, BRÖL! Ni skulle se älgen!


 

 

RSS 2.0