soffan och jag, vilket team!

Igår var det inflyttnings- och tjugoårsfest. Vi dansa och skratta till fem på morgonen och det känns idag. Soffan och jag håller ihop idag och jag tror aldrig pommes har varit så gott.

jag kan inte annat än att älska dig!


och sen kom onsdagen!

8 km avklarat, salladen i magen och tvätten tvättad. Nu ska jag över till grannen och babbla goja.

morgon promenad och soffhäng!

Det är ungefär så min dag ser ut. Jag hade ett fullspeckat schema till regnet haglade ner och förstörde dom. Så jag stannar kvar i soffan och läser ut min bok. Det funkar det med!

och så var det söndag!

Helgen har gått och vi har varit på tjugofemårsfest, tittat på bio och idag myser vi i soffan. En ganska bra helg om ni frlgar mig! :)

sm-guld, 100 år i år och en jäkla massa kärlek! <3


gavin degraw - soldier

I'll try forever, I'm never gonna say surrender!

it's just sad!

Efter en tung förlust i hockeyn och ett tårdrypande sista avsnitt av one tree hill så kastar jag nu in handduken och säger godnatt!

hey, jag heter charlie och jag är söt!


det är måndag och kväll!

Vår fina promenad imorse i snöovädret gav mig feber, tack för den! Så idag har det varit en soffdag med förhäxad och 112 poliser i tvrutan, kvällen avslutas med världens bästa sambo i knät och johan falk i rutan. Awsome!

true!


vi trotsade vädret och gick ut.

Nu ligger jag nerbäddad och jätte kall, trots att det var två timmar sen jag kom hem. Jag gillar verkligen inte det här vädret!

det har varit påsk.

och påsk har varit riktigt bra! Jag vet att det är en dag kvar och det betyder en extra morgon med nils. Helt underbart! Idag har vi legat i sängen och soffan, thats it. Det var alltså en bra kväll igår och den tog kål på oss. Nu ska jag gosa in mig i världens bästa sambo och sova en stund till. Godnatt!

stolt brynäsare!

Brynäs har precis slagit ut Färjestad och gått till smfinal, jag firar medans Nils surar eftersom han är Färjestadare vilket gör det hela lite roligare! Nej, nu ska jag lägga mig och sova med ett stort leende på läpparna!

RSS 2.0