som en rutten liten varelse!

min dag började med ett besök hos tandis då jag har fått ett inflammerat tandkött ovanför en växande visdomstand, för er som inte har haft det så gör det jävligt ont. jag har magkatarr och kräks när jag äter och på det har jag feber. ja, jag tycker jävligt synd om mig själv just nu! tack till nils som är så himla snäll och tar hand om mig.och orkar lyssna på mitt gnäll, du är bäst älsking! :)

det är en sån dag, i varsin ände av soffan!


tiden lixom rullar iväg!

dom senaste veckorna har det varit fullt upp med det ena och det andra, så idag har jag tagit mig en soffdag ( förutom träningen på morgonen ). Nu väntar jag bara på min underbara sambo så han kan trängas i soffan med mig! :)

the day of valentine!

Min dag började med sovmorgon sedan blev det en jobbintervju. Jag har tagit en snabb tripp till mormor. Jag har fått en jäääätte fin långklänning av min älskling som jag har trånat efter läänge och även en bukett med rosor. :) nu är han och tränar o jag ligger med magvärk och kräkar. Wiho..

to love and to care!

Igår fick mitt hjärta gulbil till sjukhuset, det var jobbigt och det blev en lång dag/kväll på sjukhuset, så idag ligger vi i soffan. Han rehabar och jag tittar o lyssnar på honom hela tiden så det är bra. Btw, min lilla lillebror fyller hela 16 barre idag, mega grattis! :]

one tree hill i sängen, all day.

Min mage har gett upp igen och jag med. Drar täcket över huvudet och hoppas på att det ska släppa någon jäkla gång!

Det börjar ta sig i vårat palats!


jag trivs, jag är så fruktansvärt nöjd!

Igår flyttade vi, våra två olika hem till ett. Det är så skönt, det är mysigt och jag bara trivs. Nu ligger jag i soffan och väntar på cecilia som ska komma hit och äta frukost, vi ska även titta på the breaking dawn och packa upp lite. Härliga dag! :)

RSS 2.0