if i had a wish.




" i wanna be the girl that he talks to his friends about, i wanna be the girl that always
comes first, i wanna be the girl that he never leaves alone, i wanna be the girl who's
hand he's holding, i wanna be the girl he looks at & smiles & then says to his friends,
"that's her, she's the one."


sooo in love!

lite bilder från förra lördagen, lite sent men här är dom, underbara dag! (:












paranormal activity 2





ikväll är det dags, jag är redan nervös, jag känner reda hur rädd jag kommer vara, hur dåligt jag kommer sova inatt och hur mycket som kommer fasta i mitt huvud och på min näthinna, men det är det värt!
jag måste måste måste måste se den, så är det bara, om det så kostar mig all sömn hädanefter, ;)
får se om jag ens överlever bion, eller denna natt.
men jag längtar, ska bli skönt att sätta mig i biosoffan med min närmsta vän och krypa in lite när jag blir rädd och se hur hon håller för öronen och skrattar åt mig! det ska bli skönt att bli helt inne i filmen och bli helt tagen och glömma allt annat för 90 minuter!


Be the change you want to see in the world

you have three choices in life:
give in, give up, or give it your all




her favorite song will say more about her
than her mouth ever will.


(L)


Never say goodbye, because goodbye means going away, and going away means forgetting.
 / Peter Pan


always and forever!

jag har spenderat kvällen med att tittat på några avsnitt av bästa år, just nu är dom lite inne på att visa kärlekspar och hur bra dom har det. jag blir avundsjuk på dom, på det dom har. jag vet att allt är påhittat och att någon har skrivit orden och vad dom ska göra, men det känns så innerligt. det är nog bara fö jag verkligen är en sån mjukis när det gäller sånt där. deras förhållanden är fylda med omantik, passion, mysiga kvällar med tända ljus, romantiska middagar ute, dom delar allt med varandra, mannen offrar så mycket för henne, han är så ärlig mot henne, han är så kärleksfull och bryende mot henne, han värderar vda han har, det gör hon med, dom tar inte varandra för givet, dom delar ssina liv med varandra, dom är varandras halvor, dom ger allt till varandra, så öppet och så äkta, så romantiskt och så passionerat.
jag kan inte annat än o drömma mig bort!

you just cut me off, i don`t care anymore!

You don´t  know how beautiful you are..
du gör mig så ledsen och besviken gång på gång, ändå så kan jag inte tycka annat än bra om dig, det är helt skruvat.
jag vet att jag kräver mycket och är en riktigt jobbig dam, men att kräva lite kärlek o omtanke är inte för mycket enligt mig, inte av någon. Har man familj, nära o kära så tycker jag att sånt kommer av sig sjävlt, när man tycker om någon, då kommer omtanken, men det kanske bara är för mig det är så. verkar så ibland iaf. jag är trött på att vara ensam om något man ska vara två om.
Nobody said it was easy, but no one said that it was this hard..

jag fick nyss skäll här på jobbet av en gammal tant, att man kan faktiskt inte tala med kunder och leverantörer i telefonen, det ska inte gå till så. Man får skicka brev så andra kunder inte får vänta! den ni! det roliga är att hon inte skulle handla eller ens göra något här, hon ville bara gnälla. Snubben bakom sa; jävla gnällkärring, va tyst.
Det var kul! Så hädan efter ska jag börja skicka brev, för telefon kan man ju inte tala i, förstår väl vem som helst!



bilden är helt osammanhängande till allt, tyckte bara om den, tyckte om den tiden, den sommaren. it was löövli! :)

just nu vill jag bara tillbaka till i lördags, till niklas famn och till elden, till vindskyddet och till hans underbara leende..


Not ready to let go
Cause then I'd never know
That I could be missing
I'm missing way too much
So when do I give up what I've been wishing for


purple



idag bär vi alla något lila för sakens skull! så gör din del och ta på dig något lila, det har jag gjort!

Onsdag 27 oktober vill jag uppmana alla - oavsett sexuell läggning, ursprung, kön och ålder - att bära något lila. Gör du det säger du "it gets better" till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna.

På senare tid har fem unga pojkar begått självmord i USA efter att ha blivit mobbade på grund av sexuell läggning. Det är lätt att avfärda som något som bara händer "over there i bibelbältet", men s...å sent som 2009 pratade FHI om unga HBT-personers hälsa i Sverige. Fysiskt mår de bra, psykiskt mår de sämre. Självmordsförsök är 2,5 gånger vanligare bland unga kvinnor som är osäkra på sin sexualitet, och mer än 5 gånger vanligare bland dito unga män.

Det räcker med en näsduk synligt virad om handleden, ett halsband eller en mössa. Det viktiga är att det syns.
(tagit från facebook)


a fine mess,

då var det tisdag, ingen rolig dag, ingen speciell dag, bara en vanlig tråkig tisdag.
denna tisdag innebär en massa packning och städning för flytten, jag längtar till flytten men det är då fan inte kul att packa o hålla på. nästa gång ska jag hyra in folk som fixar allt åt mig!
jag måste också ringa till eon om min el, även adressändring och krångla ännu mera eftersom jag inte bor någonstans alls enligt dom?! Men först ska jag sluta jobba är tanken.

det är riktigt fint och mysigt väder idag, men just idag uppskattar jag inte det, idag uppskattar jag ingenting,
jag orkar inte ens vara sådär trevlig mot kunderna, jag har ont och vill bara hem och lägga mig i pappas famn och gråta en skvätt, tills det går över, som när man var liten. men det går inte över och jag blir tokig! jag orkar inte ha det såhär, orkar inte gå runt och ha ont hela tiden. jag blir så liten när jag har ont, och jag tycker så synd om mig själv och det hatar jag verkligen. jag vill itne vara den som har ont, är liten eller tycker synd om mig själv. men det är så mycket lättare då. det är ändå ingen annan som tycker synd om mig, så då måste ju jag! ;p

nej, nu vet jag inte vad jag ska göra, har bara inte motivation till att skriva något alls egentligen.



ta mig till havet!

coldplay<3

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are




lift me up!

efter en sjukhusvistelse under hela kvällen igår, rehabar jag med one tree hill samt underbar musik ifrån kate voegele, plumb, jason walker, matt nathanson, anouk, kent och coldplay och intalar mig själv att jag kommer bli bra igen, allt kommer bli bra igen. det jobbiga är när hoppet överger en.

" so many people are looking to me, to be strong and to fight, but i'm just surviving "


i am going to miss this!

Idag vaknade jag upp och insåg att det låg snö ute på gatan och jag blev riktigt glad faktiskt. Jag tycker det är urmysigt men den skulle dock inte ha behövt kommit än. Men idag är det en såndär dag så det spelar mig ingen roll, utan idag är allt bara bra! Det är lagom kallt ute och jag tycker det är riktigt goskallt. Sådär så att jag vill ta en promenad och efteråt bara gosa ner mig och värma mig hos niklas, helt perfekt!
När jag gick till jobbet kände jag hur mycket jag faktiskt kommer att sakna örebro, sakna all liv och rörelse och all fart. För sånt trivs jag med, jag kommer även sakna att bo där det är lite större. Men just nu är nora hem för mig, och jag vill bo hemma, där det känns tryggt, där jag törs gå ut på en kvällspromenad utan att vara nervös för att någon ska komma och ta mig! Men jag vill inte stanna i nora hela mitt liv. Jag vill så mycket egentligen, ut o resa, flytta runt lite, bo ett tag utomlands eller jag vet inte, något ska jag göra med mitt liv innan jag dör i vilket fall, den saken är klar! :)

Jag är en sådan person som verkligen älskar värme och att kunna gå lite lättare klädd, utan alla tjocka jackor, stora skor och påbylsade byxor, men ändå kan jag inte annat än att njuta nu när det blir lite kallt. Jag tycker om hösten, höst mörkret och det mys som det medför. Det jag älskar med sverige är att vi ha möjligheten att ha alla dessa olika väder och kylor och värme. Det tar många för givet ibland och även jag, men det ska jag sluta med!
Det är väldigt många som tar alldeles för mycket för givet, istället för att faktiskt uppskatta allt som vi har och får, av både natur och människor. Det är riktigt synd, för då slutar det oftast med att man sitter på senåren och undrar, om. Det är inget jag vill göra, jag vill inte bli gammal och funderar på vad som kunde ha hänt, vad jag kunde ha gjort, vad jag kunde ha sagt eller känt. Man lever bara en gång, lika bra att göra det fullt ut! Inget ånger, inte ta för givet, utan vara glad, tacksam för det man har och leva som man själv vill, inte som andra vill!


kiss my ass

dr. phil, släng dig i väggen, här kommer c. nilsson, mycket starkare, mycket bättre, mycket mer givande och med såå mycket bättre svar!
nu jäklar ska han få se, det är bara så, vi tjejer är liiite bättre!

( förresten har jag en jäkla tandvärk som tar död på mig, men jag är klok för det! ;D )



minminmin!



( mycket gammal bild, men idag är jag såhär glad o lite till )

lägenheten är min, det är min trea, det är nu min lägenhet och det känns underbart!
jag flyttar redan om två veckor så nu blir det panik, panik flytt, panik packning och panik städning,
men det känns ändå underbart på något sätt, för jag får komma hem, jag får bli den glada och nöjda camilla igen,
jag får trivas med mitt liv igen och bäst av allt, jag har nära till mina kära igen! :)

jag känner mig riktigt glad idag, har bara en aning panik över flytten, eller inte över flytten utan över städning och när jag ska hinna med allt, när jag ska få dom nya nycklarna, när jag ska få flytt o kör hjälp, aaaah, nu är det nära.
men jag är glad och min kära älskling gav mig massa nya energi och kärlek igår, så nu orkar jag med ett tag till, :)

det är verkligen helt otroligt hur mycket en människa kan betyda för en, hur mycket dom hjälper med att bara finnas till, hur mycket man verkligen kan älska någon och hur mycket den personen verkligen avgör ens eget liv!
jag ser verkligen inte ett liv eller en vardag utan dig niklas, du betyder så mycket mer för mig än du någonsin kommer att kunna förstå! hur mycket du har gjort för mig med bara att finnas där som du inte ens vet om, det är helt obeskrivligt! du är min värld, min andra halva, du är min kärlek och jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka!


lookin' at you from another point of view

just nu sitter jag på bussen hem till min underbara karl för lite onsdagsmys, perfekt energikick såhär mitt i veckan! i vilket fall sitter jag och lyssnar på mcfly-pov, jag var helt nercrushad i den förut och har verkligen blivit det igen! det är helt sjukt hur mycket musik betyder för mig, hur musiken kan ändra mitt humör på två röda, hur den kan få en så glad och så ledsen, hur vissa ord bara talar till en, hur dom kommer som från ens eget hjärta! :)
det var allt jag ville säga. ;)

ha en bra kväll! :)

blåslampa i arslet..

jag har hittat min lägenhet, inte den mest perfekta eller så, men just nu känns den verkligen perfekt för mig!
så jag ska ringa killen som bor där enligt melins, annars tillbaka till dom så jag verkligen får den, men ingen utav dom svarar, jag ringer o jagar. nu jävlar, det är min lägenhet, den ska bli min, jag ska ha den!

.

men som så många gånger som förr så vägrar du att förstå,.
för att dansa vals krävs det ett jobb för två..

HEJ! min blogg suger



I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when
I am cut

I may seem crazy
Or painfully shy
And these scars wouldn't be so hidden
If you would just look me in the eye
I feel alone here and cold here
Though I don't want to die
But the only anesthetic that makes me feel anything kills inside

I do not want to be afraid
I do not want to die inside just to breathe in
I'm tired of feeling so numb
Relief exists I find it when
I am cut


guten morgen!

idag sov jag till klockan nio, det var helt guld, jag sov som en nedrans stock! :)

jag känner att min blogg bara är negativ just nu och har varit ett tag, det är för att jag har varit det, men nu är det dags att rycka upp sig känner jag, sluta vara som en liten deppig femtonåring! sen går allt så mycket framåt just nu, det hjälper nog mig bra det med. allt känns lättare nu, jag har sagt det jag vill och jag har faktiskt fått som jag vill, i det mesta iaf. man kan ju inte få allt, :)

samtidigt är det inte okey, du är inte okey, du beter dig inte okey alla gånger, men jag orkar inte tjata o gnälla längre, jag låter dig vara och sen tänker jag bete mig likadant tillbaka! :)

dagens garv ur expressen;
- Kan ni laga den här klockan?
- Ja. Den är klar om en vecka.
- Men det står ju att ni lagar medan kunden väntar.
- Ja, vill ni vänta så länge så varsågod och sitt..

Okey, kanske inte den roligaste, men erkänn att ni drog lite på läpparna, ;)


framsteg! :)

måndag idag och den här måndagen känns mycket bra måste jag säga!
jobbet är toppen, niklas kommer ikväll, jag har fått ur mig allt till dom som behöver veta och det känns bra!

jag vill säga tack till älskade mamma och älskade niklas för igår, utan er vet jag verkligen inte hur gårdagen kunde ha slutat, erat stöd och att ni bara fanns där gjorde allt, din famn niklas, säkraste stället i världen!

det kommer ske nu, jag kommer tillbaka till nora, jag kommer bo i nora igen och jag längtar faktiskt!

nu ska jag fortsätta jobba! :)

hejsvejs!


last night

kvällen igår var helt underbar, fylld av skratt, spel och en del alkohol.
det var längesen jag hade så kul, längesen jag slappnade av så mycket, det var min bästa kväll på länge!

idag kan jag inte skriva så mycket, kan kan jag väl, men jag har ingen lust, och efter idag får vi se när jag kommer tillbaka..

mcfly - pov

den här gången blir det nog min tur att gå åt det andra hållet, det går till ett visst, sen orkar man inte mer, man orkar inte ge allt och inte få något tillbaka, man orkar inte ta det jobbiga.

ikväll dricker jag bort mina sorger med världens bästa sällskap, ni är guld! <3

the way it is,

" what happened to us? i don't know who i am anymore, or how i got here. I miss who i used to be. I wanna have a home again and real friends. you know, the kind of friendships we used to believe in. i miss that and i miss you.  I guess i just miss all of it. "

fredagskväll,

det är fredag och jag gör ingenting. äter choklad och tittar på one tree hill, alltså en väldigt bra kväll, en väldigt bra fredag!
det är skönt att ta det lite lugnt, varva ner efter den här veckan och sova ifatt alla förlorade timmar.

jag saknar min familj, mina nära och kära så att det gör ont. jag saknar niklas.
nej, jag orkar inte skriva idag, har för mycket i huvudet som jag nu bara helt och hållet tänker koppla bort och njuta av min kväll!
hejdå.


blablabla

du gör mig så jävla arg, ledsen och besviken och du fattar ingenting.
även om jag säger åt dig, ber dig att sluta, så händer inget.
jag är så fruktansvärt trött på det. vi kanske inte ska finnas i varandras liv helt enkelt.

you make me scared.

ännu ett överfall i örebro imorse. det läskiga är att det skedde nästa där jag cyklar klockan 4.45 på morgonen, jag är faktiskt lite skraj för imorgon, jävlar om någon hoppar på mig!

ikväll kommer min älskling, som jag har längtat, det här med att vara ifrån honom nätter och dagar är faktiskt riktigt jobbigt, han är min klippa och min trygghet, det är svårt att vara utan den!

snart är det helg och jag ser fram emot det som bara den, det betyder lite vin och groggar, spel och annat roligt med det bästa sällskapet. samtidigt är jag livrädd för helgen, vill inte att den ska komma egentligen, vill inte att söndag ska komma, vill inte veta något samtidigt som jag inte vill något annat än att veta. jag är rädd på riktigt, jag har en klump i magen och ordentligt med ångest. mina tankar bara snurrar i huvudet och jag får ingen ro alls. snälla, låt allt gå bra..

nu ska jag läsa expressen o aftonbladet och försöka koppla bort mitt huvud.



<3

first day!

idag var min första dag på bullvivan! det gick verkligen kanon och jag kände hur jag trivdes på en gång!
det lite komiska är att jag fick stå och skära isär och fixa smörgåstårtsbottnarna till dacapo, lite ironiskt!
det var en riktigt bra första dag och jag var inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara när klockan ringde 4.00 imorse, det var dock kallt som faaan o cykla vid den tiden och det lär inte direkt bli så mycket varmare, på med termobyxorna!

nu sitter jag på tågstationen på jobbet och det händer då ingenting just nu, helt dött, ser inte en människa i på hål ens, men det är ganska skönt, sålänge dom inte håller sig borta hela kvällen, då kommer jag sitta här och sova!

nu ska jag läsa expressen och aftonbladet o ser vad dom har o säga om denna jävla niklas eliasson,
fick höra idag av poliskällor att han har dragit ut tjejernas tänder och naglar av dom han har varit på, han har även bundit fast dom. helt jävla sinnesjukt! hoppas dom sakta sågar av kuken på honom!


workwork

just nu sitter jag på jobbet, letar lite lägenheter och har faktsikt hittat några, en som jag blev speciellt intresserad av och där kan jag flytta in i december, vore verkligen toppen, så det är bara o hoppas! :)

dagen igår spenderades med min fridolf, hur mysigt som helst! vi var på marieberg med hennes mamma o lillebror emil som fick en lite leksakstelefon. när vi ska gå därifrån ser emil eldsvådor på en dataskärm och utropar;
e: det brinner!
c: då får du ringa brandkåren på din nya telefon.
e: ja, jag ringer polisen! - hallååå, är det här polisen, det brinner här.
c&f går lite framför och skrattar och möter en väktare precis.
e: titta här kommer polisen.
alla brister i skratt, det var ett sånt där ögonblick så man var tvungen att vara där och det var riktigt kul! :)
på kvällen gjorde vi tacos och det var förjävla gott, i sängen när vi ska sova,
f: men du, nu glömde vi trycka på dig. ska jag trycka nu?
c: du får trycka om du vill trycka, men jag ligger så du får sitta på mig.
f: ja, men det är klart.
c: bra, jag ska bara ta av mig först!
det känns som ett bra samtal! ;D

ikväll kommer min käre karl, som jag har längtat, hoppas jag hinner säga hej iaf innan jag måste sova sen för min tidiga morgon imorgon! men det ska hinnas, jag har längtat så det får hinnas! :)

nej, nu ska jag brygga mera kaffe och sedan fortsätta kolla lägenheter! :)
pusskram!


härliga måndag, typ!

ännu en vecka har gått och jag tycker att tiden bara springer förbi numera, minus grader imorse och snart är det jul. idag skiner iaf solen och det är härligt!

klockan ringde tidigt imorse, fem för att vara exakt, då slog det mig att jag faktiskt ändå hade sovmorgon med tanke på att jag ska upp endast fyra hädanefter, får se om jag ens lyckas med det! idag blir det tvättning och städning, allt sånt där som man tycker är så otroligt roligt, i sånna tillfäller önskar jag att jag bodde hemma igen så pappa kunde görat istället. men jag kanske ska skaffa mig en hushållerska, vissa andra har ju turen och har sånna, det verkar funka bra. ;)

igår skedde det två överfall och en våldtäkt här i örebro. polisen misstänke att det är samma gärningsman som förut, ändå lyckas dom inte få tag på någon eller gör något åt detta, mycket dåligt! jag menar, man måste ju kunna gå utanför hemmet utan att det ska hända något. jag blir så arg, förstår inte hur det kan vara så fel på vissa människor, hur man kan göra så mot andra, det är helt obegripligt för mig. så ge mig lite pepparspray och ett övefallslarm tack, jag vägrar gå igenom allt igen!

helt förvirrad!

hela veckan har jag trott att det har varit helg, idag var jag helt 100 på att det är måndag, jag är inte bara lite dagvilsen!

på onsdag börjar nya jobbet och från och med då jobbar jag två jobb, working girl!
det ska bli riktigt kul, lite jobbigt med att gå upp 04.00 på morgonen bara, men det får gå!

idag när jag gick hem ifrån jobbet kom en stor anka och bet mig i vaden, hon bara satt dä i benet på mig och tuggade, tyckte det var en aning taskigt faktiskt, det är inte så att jag biter henne i benet direkt. så tack för blåmärket!

nu ligger jag i soffan och tittar på chuck and larry, ska snart krypa till kojs för en tidig morgon imorgon. det jobbiga är bara att jag inte får krypa ner bredvid min bästa och sova den sköna sömnen som jag få när han ligger så tryggt bredvid! jag sakna dig niklas, helt galet mycket, min värld vore inget utan dig!

puss&hejdå! :)

tillbaka till verkligheten

hemfärd idag, håller på o packar det sista, det känns jobbigt.
en bra och lugn sista kväll igår med niklas o sigge och en mysig kvällspromenad, behövligt.
nej, idag har jag verkligen ingen motivation till något, vi hörs!


lördagskväll,

den här veckan skulle jag göra en massa, inget blev gjort, som vanligt!
jag fick inga promenader, ingen skogspromenad, ingen grillad korv, ingen heldag med niklas, ingen direkt kvalitetstid med varken niklas eller föräldrar. jag fick besvikelse, men jag borde inte ha förväntat mig annat. samtidigt får jag skylla mig själv eftersom jag bara tar allt. från och med nu blir det ändring, från och med nu ska jag också tänka på mig själv, från och med nu ska jag börja ta hand om mig själv!

you are so beautiful!

niklas är i västervik, han åkte igår, men han kom och lämnade världens bästa sigge hos mig först!
så jag har honom helt för mig själv tills niklas kommer hem, när det nu är. jag njuter till fullo av den tiden iaf, han är så mysig!

igår kom fridolf hit till oss och vi käkade godis och tittade på asläskiga skräckisar, jävla konstigt folk det finns! i sista filmen iaf, som var helt crazy och vi satt på helspänn, då ser vi ett huvud utanför fönstret och jag var helt säker på att jag skullle dö, härtat hoppade ur kroppen där ett tag tror jag! tack för det kära sis! ;)

nu ska jag klä på mig och ta ut sigge för en promenad och sen luncha med älskad fridolf!
jag ska även längta efter min karl, eller ja, det gör jag redan, KOM HEM!


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world




Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world!


jason walker - cry



Oh no, where did all the years go
And was it really worth all of this
Heartache that was handed to me
Holding on just don't make sense
But the hardest part of letting go
Is tryin' to find a way
To let you know

So we'll just cry, cry
On each other's shoulders
Cry until it's over
Can't it just be over
And we'll just cry, cry
Cry until it's all gone
Been holding on for too long
Time for us to move on
I'm tired of tryin' to find a reason why
So let's just cry

I've been thinking 'bout my life and
How much time I've wasted
I'm ready to put it all behind
Let it all be yesterday
But the hardest part of letting go
Is tryin' to find a way
To let you know

So let's just cry, cry
On each other's shoulders
Cry until it's over
Can't it just be over
And we'll just cry, cry
Cry until it's all gone
Been holding on for too long
Time for us to move on
I'm tired of tryin' to find a reason why
So let's just cry
Let's just cry


20101005

jag har bosatt mig hos min bästa, jag bara har kul o mys med honom och mina nära o kära, det är helt underbart och just nu tänker jag inte på annat, jag har lagt det i en väska och kastat bort den tills det är dags!
det blir inte så mycket update den här veckan, jag tänker bara njuta av veckan och av att träffa niklas varje dag! :)

tjillivippen!


you found me




söndag idag, det betyder att jag ska tillbaka till örebro, det betyder att morgondagen snart kommer, det betyder en klump i magen och en nervös camilla! det betyder även att det snart är måndag kväll och jag åker tillbaka hit, det betyder att jag får träffa niklas ( tror jag )!

igår kom cecilia hit, vi pratade en massa strunt, åt godis och tittade på skräck! vi var rädda och skrek en del, ESTER var med, och hon var inte bara liiiite läskig om man säger så. det blev dåligt med sömn inatt, var helt säker på att ester skulle komma och döda mig! som tur vaknade jag hel imorse!

nu ska jag äta lite frukost och sen gå och sola tror jag! hejsvejs!

today!

idag är det ett år sedan världens bästa, finaste och mest underbara pojke sa till mig att han var kär på riktigt, att han verkligen ville med mig, han gjorde mig till världens lyckligaste med dom få orden!
det har inte alltid varit lätt, men mitt hjärta har alltid slagit lika hårt och för just dig niklas! du har gjort mig till en starkare person, till en som tror på sig själv, till en mer självsäker tjej och det kommer jag vara dig evigt tacksam för! du har lappat ihop hela mig utan att riktigt ens förstå att du har det, du har fått mig att känna lycka, ren och äkta lycka, ren och äkta kärlek, sån där som jag bara trodde fanns i film och i sagoböcker! men jag fick min prins, och älskling, jag släpper dig aldrig någonsin!

Without you, darling, I'm like a bird who lost its wings, I'm not a thing.


bortbortbort

åker till nora i helgen iallafall! efter allt jag har fåt reda på behöver jag verkligen min familj, mina nära och kära, det suger att niklas jobbar, inatt ska jag låta mormor trösta mig, torka mina tårar och få mig att må bättre!
det känns som en spark rätt i magen, motivationen försvann på en gång!

RSS 2.0