dags igen.

jag har varit sämst på uppdatering, jag vet. men jag har inte orkat, har inte haft något sug till att skriva eller göra något alls. allt har mest legat på hyllan och legat, precis som jag.
Men men, i fredags hade vi tjejkväll hemma hos mig, det var yber mysigt och trevligt. vi drack en del vin, åt tacos och skrattade. gud vad vi skrattade, spec åt den rackarns vinkorken, det var bara för bra! ;D senare bar det ut och spelades brännboll, jag var verkligen kung påt! haha! nej, men ordentligt med kul hade vi! mycket uppskattat! :)
nej, nu ska jag försöka få tag på min mamma som jag ska äta lite lunch med, :)
hejs.

hero,

would you dance
If I asked you to dance?
Would you run
And never look back?
Would you cry
If you saw me cryin'
Would you save my soul tonight?

Would you tremble
If I touched your lips?
Would you laugh?
Oh please tell me this.
Now would you die
For the one you love?
Hold me in your arms tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Would you swear
That you'll always be mine?
Would you lie?
Would you run and hide?
Am I in too deep?
Have I lost my mind?
I don't care, you're here tonight.



Gooo sverige!

jaha, den här dagen har inte alls varit nödvändig! kaos på jobbut som vanligt, massa jobbigt folk som verkligen inte fattar något alls, massa räkmackor att göra och fortfarande glas i fingret som gör bajsont! Jag har ingen karl hemma heller så kan kunde inte glädjas av det. Sarah var här ett tag och det gjorde nog hela min dag! Jag längtar så otroligt mycket tills på onsdag, önskar att det vore imorgon, men jag börjar tagga iaf! :] jahanehe, nu ska jag gosa ner mig i sängen, HELT ENSAM, TACK NIKLAS, ;D och titta klart på hockeyn och sen en film tror jag, som jag förmodligen kommer somna ifrån. Menmen, hajdå!

Värk i ben och glas i fingret!

Lördag och jobb! Idag har det varit hur mycket folk som helst, en massa norskar och en hel del danskar. Det värsta är att jag förstår verkligen inte det danska språket för fem öre och det är det enda dom pratar, hur fan ska jag veta vad en ostebulle är?! Sen under all stress och när det är som mest folk har jag sönder ett stort jäkla glasfat, får glas i fingret och där sitter det, underbart! Jag har även problem med min hälsena och det värker i hela mitt ben, jag känner verkligen att det är min dag idag. På allt det här så jobbar niklas dygn tills på tisdag, så jag ska klara mig flera dagar utan honom och det går aldrig bra, jag behöver min älskling! Det enda bra med den här dagen var den där underbara gungan jag och sarah låg i, bästa idag! :] nej, nu ska jag titta klart på alvin och gänget 2 igen och sen sova! Godnatt!

nfjdalö

tänk någon jävla gång, på någon annan än dig själv! bara dina behov, vad du vill, vad du känner för, det du har lust med. jag ska bara sitta hemma och vänta som en jävla påse skit, jag vägrar ha det såhär, lär du dig aldrig någonsin att tänka på någon annan tänker jag fan inte vara kvar, jag står inte ut!


du gör mig till världens lyckligaste!

jaha, kvällen igår var helt underbar, massa skratt, du skratta en massa, det är så underbart att höra! Jag känner mig bara sådär glad, lycklig! Just nu sitter jag och tittar på mysteriet på greveholm och jag bara skrattar hela tiden, jag älskar den här serien! ;D " och så blev du flourtant.! " hahahaha! Jag vet, min humor är urusel, men jag har iaf kul. ;) imorse tittade jag på sista avsnittet av vampire diaries, jävlar i havet, underbart bra, spännande och helt sjukt, jag blir helt till mig och kan fasiken inte sitta o vänta ändå tills i höst, SUCK! jaja, efter det var jag tvungen att titta på bella&tyra show med kissie, jag förstår inte hur dom orkar hålla på, någon av dom. Jag tycker det blir så otroligt larvigt och överdrivet allting, endast för att folk ska tycka en massa, och jag faller dit och gör det. Så nog om det. Nu ska jag njuta av mysteriet! :D

Good day!

idag kom jennie till mig, vi gick och åt massa fet mat, det var hur gott som helst! :) sen tog vi maggan och cyklade till jimmie, maggan har då bara ett halvt styre så det var lite svårt att cykla men det var kul, fast ännu roligare var det att träffa och se jimmie igen! :) sen bar det iväg till jobbut och efter jobbut hämtade jag ut ett nytt paket ifrån hm, jag blir alltid lika glad när dom kommer med kläder och smycken åt mig! ;D och om ett tag ska jag hem till älskling och bara mysa sönder honom, BRA DAG HELT ENKELT, jag gillart! :]

12 - 5 - 10

Då var jag här igen och jag känner att jag har varit väldigt negativ på sistonde och fått ut mina känslor på tangentbordet istället för till den det ska komma till, så nu ska jag sluta med det! Idag är det sol och jag tänker trotsa min feber, min näsa och min hosta och sätta mig i solen och äta glass! Det förtjänar jag! ;] sen ska jag jobba, det känns mindre kul, det är så brutalt jobbigt när man inte känner sig helt hundra. Jaha, imorgon ska jag nog träffa josefin, det ska bli kul för det var verkligen miljontals år sen, på kvällen sen ska jag nog titta på älsklingens fotbollsmatch och vara en stödjande flickvän, försöka iaf. ;) nej, nu ska jag titta klart på mitt älskade one tree hill innan våra bästa år börjar! :)

<3

bonnie tyler - total eclipse of the heart <3
den räddar min dag.

FRUSTATION!

VARFÖR ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT BRY SIG OM EN ANNAN MÄNNISKA, VARFÖR KAN DU ALDRIG NÅGONSIN TÄNKA PÅ NÅGON ANNAN ÄN DIG SJÄLV, JAG TRODDE VI VAR TVÅ, MEN DU ÄR EN OCH JAG SKA VARA TVÅ, JAG SKA BRY MIG FÖR TVÅ, JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sjuksjuksjuk!

jaha, då har förkylningen landat hos mig och brutit sig in i min kropp, helt oförskämt och taskigt, men det är väl bara o vara glad ändå. halsen är svullen, näsan rinner, hostan börjar komma och en jävla dyng feber, TACK! jag hatar feber, jag är trött, har ont överallt och så jobbar jag, jag kan inte vara sjuk, det känns inte direkt värt att gå till jobbet idag, men jag måste väl.
Jaja, helgen har gått och den har varit helt okej ändå, jag har mest jobbat och inte gjort något spec så, ganska skönt faktiskt. menmen, helg som helg känns det som numera, spillerill, faktiskt.
jag längtar efter sommaren, efter örebro, efter att komma härifrån, att få göra något med mitt liv, att kunna tänka på mig själv för en gångs skull, att göra något för mig, att sätta mig själv först och främst för första gången i mitt liv. Men samtidigt kan jag ju inte det, jag måste ju alltid tänka på dig först, sätta dig i första hand, behaga dig, göra allt som du vill, så du bara kan leva ditt jävla liv som du vill utan att ha mig i åtanke. fan vad trött jag är på ditt beteende, på allt jävla skit, på att bara gå runt o le ett falskt leende, på att aldrig kunna säga det jag känner, det jag tycker, det jag vill. menmen,
bajshejdå.

Edward Maya - Stereo Love


I hate to see you cry,
Your smile is a beautiful lie.
I hate to see you cry,
My love is dying inside.

I can fix all those lies
Oh, baby, baby, I run, but I'm running to you
You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain, but I'm smiling for you.

Oh, baby, I'll try to make the things right
I need you more than air, when I'm not with you
Please, don't ask me why, just kiss me this time
My only dream is about you and I.

your smile is a beautiful lie,

ny dag, nya tag..
eller inte, eller jag vet inte, jag hoppas, men jag orkar inte..
jaja, idag blir det jobb, känns ovärt, men jag får pengar, det är bra,
imorgon ska jag städa, det känns ännu mera ovärt.
nej, ingen idé för mig o skriva mer just nu, blir bara negativt iaf!

be quiet, let me leave, let me go!

dagen började med att jag följde med jennie till bm, fick höra lillens hjärta, det var hur coolt som helst! :] sen vart det en jobbig dag i öret, men mest för att jag var och är så splittrad, jag kan inte fokusera, kan inte tänka eller koncentrera mig på något, tack för det! Jag blir så trött på det beteendet, det där barnsliga, det där jobbiga. Värst av allt hatar jag tystnaden, när du bara slutar prata med mig och tror att det ska bli bättre, när du stänger mig ute, när du aldrig kan säga något eller berätta något, när du säger en sak så får man reda på annat och mest av allt när du blir sur för att jag säger som jag känner, för att jag säger som jag tycker och när jag känner att det är jobbigt. Men jag ska sluta prata, sluta tycka, sluta känna och bara göra dig nöjd. Jag ska aldrig någonsin tänka på mig själv eller mina känslor, jag ska bara gå runt o le och nicka och göra dig nöjd. Fast mest av allt känner jag bara för att skrika rätt ut, slå sönder något och sedan gömma mig i garderoben resten av mitt liv! Tackochhejdå!

BILDBOMB!

EN DAG, EN KAMERA & TVÅ DAMER!
HAHAHAHAHA!!!!

TACK OCH BOCK FÖR OSS!

I say love, it is a flower and you, it's only seed!


bette midler - the rose <3



the heart wants what it wants,

jaha, helgen har gått och den har varit helt okej, jag har jobbat och tagit det lugnt bara. utom i lördags när älsklingen hade sigge hemma! bästa kvällen på länge, båda mina favoriter!!
sen i söndags åkte jag och elin till karlskoga och käkade, när vi sitter och äter började ett konstigt nummer ringa till henne så jag skickade till 118 100 och det visade sig vara kerstin, hon med hundarna på hitorp. så vi var tvungna att aktivera hennes röstbrevlåda och lyssna, det vi får höra är; SVARA ELIIIIN! jag har hittat din katt. det är kerstin hallgren på vargtorpsvägen. jag kommer över med den nu, OJ! sen la hon på, jag och elin skrattade och bröt ihop så vi trodde vi skulle döööö! elin och kerstin bor typ grannar så katten hade verkligen sprungit bort, aaa, det var så jävla kul iaf, ;D


jaha, idag ska jag träffa jennie, vi ska umgås och ta lite kort och så, senare ska jag träffa sarah och få en riktig update om hennes galna och vilda helg, BRA DAG HELT ENKELT!
jaha, nehe, dags att göra sig i ordning och titta på våra bästa år och vänta på att jennie kommer! :)


Puss&kram&hejdå!


hjärtat, jag vet vem jag är när jag är hos dig!

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
And risk your own life to rescue me

Lock the doors
leave the world outside
All I´ve got to give to you
Are these five words and I

Thank you for loving me
For being my eyes
Oh, when I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me

When I couldn´t fly
Oh, you gave me the wings
You parted my lips
When I couldn´t breathe
Thank you for loving me






jag älskar dig med allt jag kan och allt jag är!


JAG ÄR GLADGLADGLAD! ;D

åh, jag kommer hem till min underbara karl så ser jag SIGGE! Niklas har sigge hemma över natten och jag är helt överlycklig! Han är så gos och så liten och så söt! Nej, nu ska jag gosa ner huvudet i honom! ;D tjing!

mobilbloggar IGEN!

jaha, igår var det valborg och enligt mig så är inte det något speciellt, bara en anledning för dom flesta att supa ner sig själva och det är ju inte det det ska handla om egentligen, menmen. Jag och niklas åkte ut till sund en sväng och tittade på kenneths brasa, typ, sen åkte vi hem och grillade, tittade på tvn och bara hade det mysigt! Det är så mycket mer uppskattat tycker jag, bra mysigt också! :] jobbut idag har väl gått som vanligt, efter 3 min att jag började brände jag fingret i grillen och har värsta feting blåsan nu, tack och bock för den dacapo! ;) jaja, jag, karin och edit har skrattat en del iaf, det är huvudsaken! Nehe, nu ska jag slå på en film och vänta på att cecilia kommer hit och myser med mig! :) sen ska jag till min underbara niklas, åh, jag saknar honom! :) hejsvejs!

RSS 2.0