today.

att gå upp klockan halv sex varje morgon för att stressa iväg och börja klockan sex funkar inte, det är inte min stil alls, jag är alldeles för trött för det. men idag på jobbet är det två killar som har flörtat och en gubbe sa att jag gör det godaste kaffet, så något gör jag rätt iaf, ;) senare kom det en turkkärring som pratade värsta turkiska med mig och louise, vet inte vilket land dom tror att dom är i?!

nu håller jag och fridolf på o lagar värsta maten, vi är så duktiga idag, blir kött o potatis, sås och sallad, from scratch! gooooood job!

Det är sånt otroligt underbart höstväder, nästa vecka är jag ledig flera dagar i sträck, då hoppas jag att det är sånt här fint väder då också, är så sugen på att knata runt i skogen, plocka svamp, strosa runt, grilla massa korv, och bara njuta av hösten, som är så mysig, skulle helst av allt göra det med niklas, men det går nog som det går, ;) jaja, ut i skogen ska jag nästa vecka i alla fall, så enkelt är det!

nu ska jag ta lite godis innan maten, det är ju trots allt torsdag! :)



bra

frida - det känns som om jag är kissnödig i håret!


Jag har tänkt på en sak, om man säger till alla att man verkligen är lycklig, man skriver det och intalar sig själv det, blir man lycklig då?


bad day!

somnade när det ungefär var fyra timmar kvar tills jag skulle upp, dessutom drömde jag om et spöke, ESTER, hon var ful och asläskig och skulle döda mig och niklas, så han och jag åkte runt på vägar för att leta upp någon som skulle hjälpa oss mot henne, jag går in i ett hus och undersöker kommer ut och niklas är död. då ringer klockan och jag vaknar med tårar på kinderna, vände mig om och kröp nära honom ett bra tag innan jag gick upp!
när jag kommer till jobbet går aallt fel, bara en sådan dag! våran ac funkar inte heller och den står på 19 grader och blåser kalluft, samt två öppna luckor, jag har gått med tre tröjor och fryst stjärten av mig!
på sen timmarna innan jag skulle sluta kommer det en herre, vi stod o tjaffsa i över en halv timme om att vi inte har korv och så, det slutade med att jag får mig en smäll, tack för den och på återseende!

nu ska jag proppa i mig choklad, titta på idol/ullared och sen sova!
hade! (:

my love, my heart and my soul is your's!

i can't take a day without you here, you're the light that makes my darkness disappear!
more and more i start to realize,
i can reach my tomorrow, i can hold my head up high.
and  it's all because you're by my side!
when you look me in the eyes, and tell me that you love me, everything's alright.
when you're right here by my side and i hold you in my arms.
i know that it's forever, i just gotta let you know,
i never wanna let you go!
when you look me in the eyes, i catch a glimpse of heaven,
i find my paradise!


niklas blom, du är allt <3

alive!

jag är kär, jag är glad, jag är lycklig!
jag har haft en underbar helg med vänner och med min älskling, niklas följer även med mig hem ikväll, helt fantasktiskt! jag vet inte vad jag ska skriva eller säga, jag lever på mina rosa moln, jag svävar, jag har det underbart, som sagt, jag är glad, lycklig och framförallt extremt kär!


and i am missing you!

har haft fe underbara dagar hos min älskade karl, men idag var det dags att komma tillbaka till verkligheten och till jobbet, till örebro och till min tomma lägenhet, där det inte finns någon niklas och där jag får sova själv!

ikväll komme iaf frida och gör mig glad och spenderar tid med mig, det gillas väldigt mycket!
jaha, nehe, jag hade då inte mycket på hjärtat idag så hejsvejs! (:

just gonna stand there and watch me burn

jaha, gårdagen var en bra dag, förutom att niklas och nora förlorade i fotbollen..
jag var iaf på massage, det var verkligen behövligt och skönt, sen spenderade jag och jennie och hampus massa kvalitetstid tillsammans, det var jätte mysigt! :) han är så go den lillen! vi åkte seda och sola, det kan jag säga var verkligen välbehövligt, är blek som värsta engelsmannen! det går då inte för sig! frida kom sen med godis och bullar, filmen åkte på och vi hade ordentligt med soffmys! helt plötsligt kommer det in någon, och där står niklas, som skulle ut på krogen, jag var helt inställd på att jag skulle dö! (; så efter det mös vi, jag och min bästa karl, min underbara, älskade karl!

han jobbar nu, kommer hem imorgon kväll och jag längtar! jag saknar honom såå, men på något sätt är det lättare att sakna honom när jag är i hans lägenhet, när jag bor här än vad det är när jag är i örebro, här finns hans grejer, hans lukt och hans kläder som jag kan gosa ner mig i. I tre mil långt borta örebro finns inget sånt, ingen niklas-lukt, inga grejer eller kläder, där är det bara tomt! känner redan hur ångesten börjar komma över att jag måste åka hem på tisdag, men först längtar jag efter imorgon, då får jag sova bredvid den bästa jag vet, finns inget som slår det!

jag har röstat idag, glömde mitt röstkort i örebro så det blev en massa krångel, ovanligt när det gäller mig, men nu är det gjort iaf! nu ska jag gå och duscha, vänta på att frida och cecilia ska komma så ska vi åka och titta på lite fotboll och heja i tysthet, :)
hörs!




det händer att jag längtar tillbaka!




nobody without you!

Tiden har gått, sen kvällen hos mig
Då jag upptäckte sidor jag nu älskar hos dig
Timmarna flög, månen var ny
Då vi gav av varann och såg morgonen gry
Allt vi har upplevt finns samlat i mig
Jag är din och jag finns här för dig

Om du tvekar så visar jag vägar att gå
Om du tröttnar så ska jag va den som förstår
Så slut då din hand kring den sten som du bär
Som jag slipat och format till den jag har kär!

Om min dag varit lång så håller du mig
Är jag ledsen så får jag min tröst ifrån dig
Om jag är kall, värmer din rygg
Där jag så många gånger har somnat så tryggt
Allt vi har upplevt finns samlat i mig
Och jag vill också finnas där för dig

Älskar att vakna och få ha dig här
Krypa intill dig och känna mig kär
Njuta av stunden som är





on my way!

frida är hos mig, hon har varit här hela dagen, fått mig att skratta, trodde det var omöjligt idag men hon lyckas, det är därför jag älskar henne så mycket! :) Nu har vi bakat kladdkaka och den står på kylning, precis som vinet gör som vi ska kalasa på till, helt underbart. det behövdes idag, efter allting, efter ja,..

jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre, jag vet inte riktigt hur mycket mer jag orkar med, hur mycket jag orkar att ge utan att få något tillbaka, utan att du ger, utan att du ska försöka tillbaka, men ändå så vill jag, jag vill inget annat, menmen.

nu blire kladdkaka, vin, biggest loser och frida! <3


what's the point?

riktigt dålig dag, svullna ögon, klump i magen och ångest i hela hjärtat. just nu existerar jag bara, jag lever inte, det känns som jag befinner mig i en bubbla, jobbigaste natten på jag vet inte hur länge, kan inte förklara, orkar inte, har ingen energi till något. låt texten säger allt;

he was warm, he came around like he was dignified.
he showed me what it was to cry, well you couldn't be that man that i adored.
you don't seem to know or seem to care what you'r heart is for.
i don't know him anymore.
that's what's going on, nothing's fine i'm torn!
i'm all out of faith, this is how i feel.
i'm cold and i'm ashamed bound and broken on the floor.
illiusion never changed into something real.
i'm wide awake and ia see the perfect sky is torn.
you're a little late, i'm already torn..

ensammast i världen.

jag sitter på jobbet, inte en kund i sikte och ingen louise här som håller mig sällskap, jag läser tidningen och talar med mig själv, det känns verkligen helt underbart, eller inte, DET ÄR TOMT!

happyface!

det blev ingen söndagsångest, min älskade karl följde med till örebro och sov med mig, hur underbart som helst! jag fick även ett snabbesök av frida när hon plåstrade om mig helt gulligt! :)

igår skulle jag vara duktig och städa och diska efter helgen, jag använder disksvamp när jag diskar, stoppar ner den och min hand i glaset och glaset går sönder över hela handen, skär upp hela knogen och det blödde som fan, det blöder fortfarande, riktigt fittont gjorde det och jävla fittdisk, jag ska köpa mig en diskmaskin! ;) frida kom iaf och plåstrade om mig, hade nog egentligen behövt åkt in o sytt, men jag, sjukhus och nålar går inte ihop så jag vägrade! :) sen kom älsklingen och gjorde hela min kväll och idag min morgon sååå mycket bättre!
jag bara älskar dig niklas! :)

so sick

jag är så fruktansvärt trött på alla människor som beter sig som fanskap, på alla falskheter!
jag är så trött på att bli besviken hela tiden, på att alltid passa upp på andra, på att aldrig få något tillbaka, på att vara till lags för andra, på att alltid sätta alla andra före mig själv. jag tänker itne göra det längre, jag tänker säga det jag tycker och tänker, jag tänker yttra mig och sluta spela snäll och glad när jag inte är det, jag tänker säga som det är, det har jag alltid gjort men inte på det här sättet, jag orkar inte mer nu, jag har nått gränsen ordentligt och jag är itne snäll längre, inte till dom som inte förtjänar det!

jag är så trött på att det ska vara när det passar dig, att jag ska göra om hela mitt liv så det funkar för dig, att jag ska anpassa mitt liv efter ditt jämt, spec när du aldrig kan göra något tillbaka. jag är så less på det bara, så less på situationen. kanske är mitt fel, det var ju jag som flyttade, fast det spelar ingen roll, för allt är ju ändå alltid mitt fel, oavsett. nej, nu ska jag försöka rycka upp mig, om det går, ta mig tillbaka till mitt hem, till örebro för lite söndagsångest, för en tom lägenhet utan någon niklas, som vanligt, utan någon frida, bara mitt eko. fan vad synd jag tycker om mig själv just nu.



totally totally crazyy!



jag har precis tittat klart på det första avsnittet i den nya säsongen av vampire diaries, helt galet och helt sjukt!
det värsta är att jag måste vänta en hel vecka till nästa avsnitt, det slutade så spännande, så bra, jag kan bara inte vänta, det är inte snällt mot min själ! det var så bra, jag är så glad att det har börjat igen!
nästa vecka börjar även one tree hill igen, jag längtar, nästa vecka är en bra tv-vecka, haha, vilket liv jag har! ;)


världens bästa niklas!

'Cause you're my sunshine
To keep me warm,
You're my shelter and my hideout
In rainy days and storm.
You're my laugh-line, make me feel new.
You give the only love I know,
I'm nobody without you.
Yes, I'm nobody without you
Yeah, I'm nobody without you
Just nobody without you.

Without your loving,
Without you I am weak.
Without your hugging I'm nothing but a freak.
Without you, baby,
Without you I cannot sing.
Without you, darling, I'm like a bird who lost its wings,
I'm not a thing


the club can`t handle us!

utgång i fredags, minst sagt galet!
din mamma säger, härlig är jorden och en massa annat roligt innan! en maaaasssa vin och en maaaassa skratt!
det var en rikigt lyckad utgång, lite mindre sömn bara, :)









tackobock!


say everything is alright!

dålig dag, depp dag, tråkig dag, en riktigt usch dag! jag vet inte varför, men glädjen bara försvann, gick utanför dörren och kom inte tillbaka, blir nog bättre imorgon. jaha, nu sitter jag på jobbet, ska snart cykla til systemet och vidare hem och dä ska jag sätta mig på golvet och bara rågrina, härlig kväll! tackochhej!

underbara kväll!

sitter i soffan, ansiktsmasken är på, ljusen är tända, filten ligger runt om mig, det är idol/fotboll på tvn, men mest fotboll och jag har en riktigt bra kväll, sverige leder redan med 3-0 och det ända dåliga och jobbiga är att jag inte har min karl här! jag har inte heller någon groda eller någon fridis här, tomt och konstigt. men imorgon kommer min älskade niklas, jag längtar, min kropp längtar, mitt hjärta längtar, hela jag längtar! snartsnartsnartsnart!

älskling, jag vet hur det känns,

jaha, igår hade jag ingen bra dag alls, däför dåligt bloggande, och jag har haft en ännu värre natt! för det första har jag väl sovit gott, men utan min karl och sen har jag drömt så jävla mycket, och inget bra, jag har drömt sånna där saker som känns verkligt, en såndär dröm som man inte kan släppa, en sån som man funderar på hela tiden, en riktigt jobbig dröm. på det hela säger min karl att han har sovit gott och han ska banne mig inte sova gott utan mig! ;)

just nu sitter jag på jobbet och ska läsa tidningen, idag känne jag mig glad, pigg och bara sådär bra och det är härligt! :) idag ska jag hem och städa efter jobbet och idag känns det helt okey, inte jobbigt eller besvärligt eller något, tror jag har en bra dag idag! så får vi se vad kvällen har att erbjuda, :)


sen måste jag bara få ur mig lite skit, lite tråkigt som ligger och trycker. det är att jag är så otroligt trött på vissa människor, dom som säger en sak och gör en annan, dom som säger att dom alltid finns där för en men det dom menar är att jag ska finnas där när det passar dom! jag är så trött på att ställa upp för alla andra, när dom inte gör det tillbaka. jag är så trött på att finnas till där för dom som inte gör det tillbaka. jag är så trött på att offra energi och tid på er som inte är värda det och får då mindre tid till dom som faktiskt är det! jag är trött på att aldrig få någon tacksamhet tillbaka. mest av allt är jag trött på falskheten! jag tycker det är dåligt av dom som blir griniga om jag inte hinner träffa dom när jag är i nora, men det är ingen av dom som hör av sig när dom är i örebro. jag ä så trött på falska människor, på falska vänner, på skiten! jag tänker sluta med allt sånt, jag orkar inte vara snäll längre, jag orkar inte le när jag är ledsen, jag orkar inte dölja något! men tack till er som faktiskt finns där, vet inte vad vad jag skulle göra utan er! :)

better and better.

jag har haft en helt underbar helg, önskar att den aldrig tog slut, men nu är det dags att fara till örebro och till worket,.





trust, hope, faith!

dagen igår var helt underbar, jag och älskling åkte hem till nora, mös, busa o hade oss, sen driva han upp mig till mormor, så jag kunde träffa henne och morfar. när jag kommer innanför dörren känner jag hur gott det luktar och mormor höll på att baka muffins, snacka om att jag har bra tajming! så det blir varma nygräddade muffins och saft för våran del, hur gott som helst, riktigt mysigt var det också. efter ett tag knatade jag ner på stan och mötte frida, vi tog oss en redig långpromenad tills vi kom på hur jävla kallt det blev ute, så vi gick hem till henne och drack varm oboy och bara mös o talade skit, hur underbart som helst, det blev mest en massa snack om omskärelse och hur det känns att ha sex då, sånt där som alla pratar om vid matbordet, ;)

nu sitter jag hos älsklingen och tittar på one tree hill för ovanlighetens skull, han är dock inte hemma och ska snart spela match, sen ska han nog ut ikväll och lattja, roligt, :) jag kör på en lugn kväll som vanligt, tiden får bara utse med vem jag tar den! ;)

jaha, nej jag ska titta klart på mitt avsnitt sen pallra mig in i duschen och försöka bli lite fräsch, för att sen möta upp min fridis när hon slutar jobba! :)

just nu kunde jag verkligen inte vara lyckligare, livet kunde inte vara bättre och ingenting ska gå fel nu!

tackohej!






wakey wakey <3

Just lay down with me before you go
It's the wrong thing I know
But I don't know when I will see you again
And it gets so lonely
You'd be be foolish if you stayed here now
Maybe if you leave we can work it out
I know the city only breaks you down
And it gets you lonely
Yeah, it's gonna get lonely

You miss the feeling when you step outside
And then your mind comes all untied
And then you open up your eyes
And you don't feel lonely

And it feels bad now but it's gonna get better
Someday


lost and insecure, you found me!

en helt underbar dag med min fridis igår! den var guld! trots att jag är sjuk och heldålig, får hon mig att känna mig bättre! hon låste in mig i min lägenhet igrå när hon gick och tog med sig nycklarna,, så jag väntar på att hon ska komma ifrån skolan o släppa ut mig. ;) inte för att jag mår bra för att gå någonstans, men ändå, :)

idag är det 11 månader sen min karl sa att han är kär och verkligen vill med mig, 11 älskade månader, men slit, tårar, en massa skratt och lycka och en jävla masa kärlek! han kommer även hit ikväll och jag längtar hur mycket som helst, att få ha honom i mina armar och att få gosa in mig  i hans famn! :) gosch vad jag är kär!

nej, nu ska jag titta på mitt one tree hill, säsong tre ska jag ge mig in på nu, älskvärt. den 14 sept börjar det i usa igen och jag döööör av saknad och längtan efter det! :)

tjingaling.

sjuuuuuuuuuk



febern sitter i, jag fryser, jag svettas, jag mår fint!
tar en dag med min frida på det, vi har haft en underbar natt och kommer ha en underbar dag, med att göra så lite som möjligt, :)

imorgon tror jag att jag ska få se min karl, det vore snällt av honom o visa sig lite för mig också, menmen..

jaja, har inte så mycket att säga idag känner jag, har inget att berätta eller ens ork till att fundera på något,


RSS 2.0