det är december

häromdagen var jag och min käre nils o köpte möbler till lägenheten. det blev ett matsalsbord, en soffa plus lite andra småsaker o dylikt. nu sitter jag o bläddrar i jotex katalogen med ett stort leende på läpparna. det är (bara) 33 dagar kvar ~ LYCKA! :]

in a sky full of lighters!

helgen och veckan har bara flugit förbi, men på ett väldigt bra sätt!
men nu har jag gått och blivit sjuk igen, jag är så trött på den här febern så jag kräks på den. menmen.
nej, nu ska jag tvätta lite o göra fint, för imorgon är det uppesittarkväll at my place! ( om jag mår bättre )
fotot är ifrån na.se :)

I know what it's like to be kicked down, forced to fight!

just nu är det mest bara musik som hägrar i mitt liv, jag är inne i en såndär tråkperiod.
ha tålamod, en dag ska jag bli mig själv igen!

min dag i korthet!

Frukostmys med mormor, fiaspel till efterätt. Dags/middagsmys med jennie, hampus till efterätt. Kvällmys med nils, civilen som trodde vi var knarkare o biltjuvar till efterätt. Tummen upp!

just nu!

( dålig bild ) jag hatar att vara sjuk, att inte ha någon ork i kroppen, spec när jag vill så mycket för en gångs skull.
menmen. nu väntar jag på att det ska bli kväll och nils ska komma hit och mysa med mig innan han åker imorgon!

spelkväll, myskväll, bra kväll!

jag, mami och lillebror har ätit kinesmat, spelat spel, skrattat och bara haft det bra. det var skönt, mysigt och uppskattat. nu ska jag slänga mig i sängen och längta efter tisdagskvällen!

you make me smile, for real!

jag är skit kass på att uppdatera dessa dagar. dels för att jag har något virus i kroppen som aldrig verkar vilja försvinna som gör mig helt matt och dels för att jag skriver mest när jag är nere och de senaste månaderna har jag inte varit något annat än lycklig! därav mindre skrivande, ni få ursäkta.
anledningen till denna plötsliga lycka är min blivande sambo nils. han får mig bara att må så himla bra, att bara le trots att jag har hög feber och bara vill gråta för jag tycker så synd om mig själv. han tar fram det bästa i mig och jag äskar honom så mycket. jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva den kärleken, den lyckan, den underbara känslan. det bästa av allt är att jag känner så mycket ifrån honom med, det går lixom åt två håll. jag längtar och längtar efter det fina sambolivet vi snart kommer ha. trots att jag ser honom varje dag nu också så blir det annorlunda, det blir vårt hem. åh, jag är så förbannat jävla kär på ren svenska!

ny friserad!

håret är ca 10cm kortare, det är läskigt.

RSS 2.0