here comes a regular <3

jag älskar one tree hill, jag älskar allting med det, jag vill ha ett förhållande som nathan o haley har, det bästa av allt är att jag faktiskt har det, jag är bara för dum att inse det själv, jag har den tryggheten, den öppenheten, den kärlek, den äktheten och världens bästa pojkvän! det har jag verkligen, världens bästa och snyggaste pojkvän! jag älskar honom för att han är så snäll, rakt igenom, för att han är kärleksfull, för att han är omtänksam, för att han orkar med mig, för att han är sig själv! carl niklas blom är kärlek för mig!

dagen har spenderats i soffan mest, tills frida kom och vi köpte massa mat, det har blivit en massa skratt och prat och mer lär det bli eftersom vi har en sleepover inatt! :) helt underbart, i dessa dagar vet jag verkligen inte vad jag skulle göra utan henne! nu ska vi knata hem till henne och hämta lite grejer, sen ska jag ge mig på att slinga hennes hår, så vi får väl se om jag lever när jag är klar med det. ;)

hörssen! (:


det är för oss solen går upp!

jaha, ännu en helg har gått, det går så fort. nora marken i helgen var den bästa marken någonsin! lite knat på dagarna med underbara människor, kvällarna spenderades med niklas och myspys, hel underbart! (:

idag ligger jag sjuk, en jävla massa feber och jag bor i soffan! skulle önska att min karl kunde vara här och ta hand om mig när han faktiskt är ledig, men det är önsketänkande. menmen.

jag hoppas frida kommer sen, vi ska titta på resor och jag verkligen längtar, längtar som ett litet barn dagen innan julafton, längtar efter värme, att slippa tänka, alla bekymmer och bara ha kul som fan med min älskade vän!

nej, nu ska jag gå och byta skiva i dvdn, one tree hil all day long baby!

dåligt

bloggtorka, jag vet. men jag har ingen motivation, ingen drivkraft och ingen ork, ni får ha överseende.

time and time again,

jaha, idag har det varit mycket på jobbet, mycket efter jobbet, fram tills nu. efter jobbet gick jag till telia så dom fick fixa min lur, det tog över en och en halv timme, asroliiigt, men nu funkar den iaf.
efter det kom iaf min kära sambo hem och hälsade på, mys! :) nu kom jag precis till nille och har lagt mig på soffan, lär somna när som helst.
godnatt!


jag blir galen!

jag kan inte sova, det går bara inte, jag vänder och vrider och alla tusentals tankar snurrar i huvudet. alla tankar om jobbet, imorgon, hela helgen, nästa vecka, måanden som kommer, om ekonomin, om nikas, om mina såkallade vänner, om mina kära vänner, om min familj, om katten, om jag orkar duscha imorgon för att sen duscha efter gymmet, om gympasset, om solningen, vad jag ska ha på mig imorgon till jobbet, vad jag ska ha på mig i helgen, vad jag ska ha med till fotograferingen, om mitt gamla jobb, om mina gamla arbetskamrater, om alla fittgetingar, om plugget, om olika linjer, om jag ska orka flytta, hur jag ska göra med mitt liv, om framtiden, om det förflutna, om den närmaste tiden, om nästa helg, om jag orkar gå upp o kissa, om min dröm från igår, om mina rädslor, om mina farhågor, om alla människor jag är livrädd att förlora, hur jag har lyckats tagit bort massa program i mobiilen så den inte funkar som den ska, om resan i november, ja, det är en jävla massa i mitt huvud just nu. det bästa av allt är nog att klockan ringer just fem imorgon bitti också, jag känner hur jag läängtar! nej, nu får john blund masa sig hit, han kan ta med sig min karl påvägen! overandout!

not the same.



valborg 07.



för någon vecka sedan,
visst okej, så mycket har det inte hänt, men liiite vill jag tycka att jag har förändrats, ;)

until my last heartbeat!

står på jobbut igen, men dagen började med lunch på stan med märtapärta, som är så rund o go! :)
det blev nya underkläder och även en fika som bestod av en kladdkaka med vaniljglass, det var hur gott som helst! :)

nyss kom sanna förbi här på jobbet och henne har jag nog typ inte sett sen jag slutade skolan, riktigt kul. så märta, du, jag o sanna ska ses snart o ha en damkväll, bara så du vet!

man blir då aldrig förvånad över vad man får reda på om vissa människor, det är något man verkligen måste lära sig, att aldrig sluta förvånas, aldrig sluta tro att någon är bättre, att någon kan förändras, att man kan göra någon till en bättre människa, i grund och botten är vi dom vi är, finns inget eller ingen som kan ändra på det utom oss själva, det sorgliga är att många av oss vill ändra på oss, ändra på vårt beteende, på vårat sätt, men törs inte, orkar inte lägga ner tid på att försöka, så vi stannar kvar, vi otrivs, vi vänjer oss vid att inte tycka om oss själva, vi förstör för omgivningen utan att riktigt bry oss, och det är en skam! ta tag i sig själv istället, gör någonting åt det, ingen annan kan än du själv, i slutändan är det värt det!

nu blir det den dagliga läsningen av expressen och aftonbladet, se vad mitt horoskop har att erbjuda för morgodagen! :)


(asgammalbild)

HEJSVEJS!

har egentligen inget vettigt att säga,.

., utom att jag hatar posten och adressändring just nu, men mest av allt hatar jag alla jävla fittpar som står och är helt kära och äckelpussas utanför jobbet, visa lite hänsyn och tänk på att jag saknar min karl, sluta få mig sakna honom mer om det ens är möjligt!! tack på förhand!

det känns som om alla ska ut på krogen idag, det vill jag med, men jag kan inte, det går bara inte, fast jag ska inte deppa för det, för min älskade och saknade märtis kommer och sover hos mig inatt och imorgon ska vi göra stan, jag behöver verkligen nya kläder och underkläder, något lite mera snyggt, något bättre, något nytt! :)

det stod idag i expressen att inatt fångade dom Sveriges värsta pedofil, snubben hade haft sex med två pojkar och hade ihjäl den ena på 60-talet, ashemskt jag vet inget snack om den saken, men kom igen, vi har haft värre sexförbrytare sedan dess och kom inte o säg att han är den värsta för då smäller jag av! och jag fattar inte varför dom bara inte har ihjäl sånna människor, dom gör ju ändå bara mer skada än nytta, lixom ingen som vill ha en äcklig pedofil hemma hos sig ändå så, ta ihjäl dom bara!
det är också en jävla massa snack om den här fotbollsspelaren och hans sexköp, det står då alltså samma saker varje dag, varför inte vänta med att skriva om det till man har något att skriva, tills man har något nytt att komma med, känns ju lite ointressant att läsa om samma sak varje dag. sen blir det värsta dealen bara för han är känd, alla andra hundra män som köper sex varje dag, inte fan står det något om dom?!

jaha, nehe, nu kommer mary och vi ska äta smörgåstårta som nadde var här med, asgott! :D

loveyoulongtime!


progress,

det går framåt, trots att min mage är brutalt svullen, jag gör förmodligen inget anant än att äter o sover o kissar, men jag lever ju! ;) ingen utgång den här veckan, känns helt konstigt!
imorgon blire stan o lite fix, på fredag ska jag trääna, har inte hänt sen hjälmaren brann så får se om jag överlever, jag och frida ska snart kolla lite resor, asroligt och på lördag har niklas planerat in något för oss för hela dagen som jag inte får veta vad, ska bli kul! :) åker till nora dock på fredag så jag får sova med min karl iaf, det är efterlängtat! på söndag blir det fotografering med min kära sis, det längtar jag efter! :) ja, bara bra dagar av den här veckan som är kvar känns det som, nu ska ingenting gå fel! :)

det är inte en kotte på jobbet idag, bara några ensamma själar som vill ha glass, massa jobbig mjukglass, MED strössel, jag är sämst på det, jag är för det första sämst på att ha i mjukglassen i själva struten, sen vill dom tokiga människorna ha strössel och ibland topping, förstår dom inte att jag inte kan sånt?! ;D haha!
nej, nu ska jag läsa expressen och aftonbladet och låtstas vara smart! :)

Hejsvejs!



please, dont leave,.

- i need you to trust med and believe med when i tell you that my heart is with you. But a part of med feels like ever since we got back together, you've just been waiting and waiting to push me away. I love you! I don't know how else to say it.

- how about you show it? I am not pushing you away. I am holding on for dear life but i need you to need me back! Why won't you ever just let me all the way in?!



dont you cry tonight!

igår kväll blev det som sagt en promenad med thyret o sis, vi knatade runt i 2h40min, helt underbart, vi såg en fladdermus, massa kryg, en bäver (typ), en liten groda och sen jagade thyra två stycken rådjur, jises vad dom sprang! haha! :) det blev i vilket fall en helt underbar promenad! när jag kom hem sen tittade jag på filmen vampires suck, den var väl sådär tycker jag, så brutalt överdriven och det vart lite mycket ibland, menmen, :)

imorse kom älsklingen hem o väckte mig, sen knallade vi ut på en morgonpromenad, helt asmysigt och trevligt!
efter det blev det mat hos mormor innan niklas körde mig till örebro o jobbet, tack älskling! :)

ikväll kommer min efterlängtade och älskade märtis o sover med mig, JAG LÄÄÄÄNGTAAAAR!
jag har inte sett henne på över en vecka och det är helt rubbat i psyket på mig nu, så det ska bli skönt att få mysa in mig i henne! :)

jag vill också slänga in några ord till dig niklas,
jag vill att du ska veta hur mycket du betyder för mig, hur jävla lycklig du gör mig, hur underbar du är ( även om jag blir sur ibland ), du är verkligen den bästa jag vet och jag skulle aldrig någonsin klara mig utan dig! klyschigt att säga, men det bästa tiden i mitt liv är sen du kom in i det! Jag älskar dig så otroligt obeskrivligt mycket, det kommer jag alltid att göra!




good day!

depp inlägg det förra, jag vet, men jag behövde bara häva ut allt, få det ur min hjärna och ur mitt hjärta.
allt är bra nu, så att alla vet det iaf, :)

idag kom jennifer hit och vi käka frulle, sen kom jag på att det vore askul med minigolf så vi drog till uskvi, det gick dock inget bra alls för någon av oss direkt men det var riktigt jävla kul! :) haha, det var några ungar som var där o spela, den ena hette ESTER, hon skrek hela tiden o kasta klubbor o grejer och jag o jennifer höll på att skratta ihjäl oss. när vi är klara och ska åka därifån sätter vi oss i bilen, och den började rulla, helt aslångt och det var hur kul som helst! :) vi åker då vidare till kalkbrottet och ska fika, då får jennifer ur sig att jag är dumstöv, det blev en del skratt åt det, sen när vi väl sätter oss där kommer det ett gäng vandrare och sätter sig nedanför oss, dom börja prata om massa sen hör vi BÖGEN, han hördes på långa håll och så säger han; jag flyttade till bethlehems gudsförsamling för sju år sedan, jag har varit väldigt noga med att införa att vi skall ha gudstjänst varje söndag klockan tio.
VI DOG!
när vi då åker därifån ligger det en bil framför som kör aaaas sakta, det var en gubbe och hans fru, när det blir raksträcka gasar jennifer upp för att köra om, gubben gasar också, kör helt skit fort och vi ligger bredvid varandra hur länge som helst, dom skratta som fan och det gjorde jag och jennifer också, VI KOM ALDRIG OM! a, det var så jävla roligt! riktigt underbart! :)

när jag kom hem fick jag träffa christian, jag har inte sett honom sen studenten och jag har saknat honom riktigt mycket så det var helt fantastiskt att träffa honom! :)

nu ska jag skura nilles badkar och sedan gå ut o gå med syster o thyret! LÖÖVLI! :D

hejsvejs! :)




bildbomb!


galen fredag, underbar fredag, skit rolig fredag! :)


















you can´t stop my shine!

Men godmorgon! :)

morgon-mackorna är nu färdiga, jag har gjort smoothie och bryggt en massa kaffe, bullarna är framme och nu kom precis expressen, fan vad jag är effektiv idag! ;) började dock dagen med att försova mig så det skrek om det, vaknade 05.39 och jag börjar sex, det blev en rusning till worket, men det hann sig.

jaha, ikväll blir det utgång med emelie o emelie, ska bli riktigt jäkla kul och jag är verkligen asatggad, jag längtar som sjutton, fast inte lika mycket som jag längtar efter att det ska bli lördag, komma hem till min älskling igen o bosätta mig, det ska verkligen bli helt underbart! men först idag när jag kommer hem ska jag städa lite, det jag orkar med, men iaf diska, sen blir det en ordentlig powernap! den ser jag framemot! :)

jag känner mig verkligen nöjd med mitt liv just nu, allt kanske inte är helt perfekt och jag har jätte mycket i huvudet och brutalt svåra och stora val att göra snarast och så, men jag vet inte, allt känns helt plötsligt så mycket lättare. tack vare niklas, han får mig verkligen att må bra, glad och han får mig att känna mig sådär som att jag klarar av allt, vad världen än kastar framför fötterna på mig så vet jag att jag kommer klara det, det kommer gå bra, och jag älskar verkligen honom! :) 

nej, nu blir det expressen och sen tillbaka till arbetet :)

tackohejleverpastej.

 


roadkill!

Jag är förbannat trött, känner mig som en överkörd höna!
började sex imorse och jag har då fortfarande inte vaknat känner jag. bra camilla! inatt har jag lyckas sovit några timmar iaf, tack för det min käära mage, snällt att bjuda mig på lite sömn. nej, men jag har så ont så jag inte kan stå eller så igen, jag vet, sjukan är min kompis just nu, men det är ingen kompis som jag vill ha eller träffa! ;p

jaha, igår så kom min underbara groda som på beställning på kvällskvisten och sov med mig, hur gos som helst, vi stekte ägg o snackade skit, kanonkväll enligt mig! hon lovade också att om jag kommer hem tidigare idag pga magont ska hon göra en stoor frulle, får se hur det blir med det, ;D

till helgen kommer jag bosätta mig i nora, kväll med flickorna på fredag och sen på lördag åker jag till min älskling och kommer tillbaka till örebro på måndag. ska bli så underbart och mysigt att bo med min karl igen, han jobbar dock i helgen men bara dagar, så jag får väl städa lägenheten, det kan nog behövas! ;)

nej, nu ska jag sätta mig o läsa expressen och bli lite allmänbildad!
hejsvejs! :)


my love never ends, never stops, my heart beats for you and just you!

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it ok
I miss you

We were made for each other
Out here forever
I know we were
Yeah, yeah

And all I ever wanted was for you to know
Everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me



When my world goes crazy, You're right there to save me!

jag saknar min märta, jag har inte sett henne på typ en vecka nu, det är en livstid känns det som, jag funkar inte utan henne, jag behöver min märta!

jag har inte träffat emelie sen i söndags, det funkar inte, jag måste ha en dos emelie snart innan jag koolarvippen!




nya krafter, nya tag!

jag vet, jag har varit sämt på att blogga, men jag har inte haft något sug, ork eller lust bara, det har varit så mycket annat i mitt huvud o jag har inte velat. men igår kom älsklingen hit vid tre och blåste nya krafter i mig, han får mig verkligen att orka ett tag till, att se det positiva och jag är så fruktansvärt glad och tacksam att han väljer att vara min! det finns ingen bättre och jag älskar dig niklas blom! idag blir det worket till nio och imorgon börjar jag sex igen, det är verkligen inte min grej med tidiga mornar, men det funkar. min mage har dessutom börjat krångla som fan igen, så det är ingen sömn på nätterna och två tabletter om dagen, rooooligt! nej, nu ska jag ringa h&m och beställa kläder till mig och niklas! :) hejsvejs.

....

att man kan bli så förstörd på några få sekunder, adlrig igen, ALDRIG!

i was made for loving you!

vaknade upp bredvid märtis imorse, det var helt underbart! vi tog en tripp på stan och handlade lite, hon köpte kläder till deras lilla dotter och jag köpte skit som vanligt. :) jobbet har gått bra, går lite segt dock bara. men det börjar rulla på lite snart hoppas jag. menmen. nu sitter jag hemma hos älsklingen och tittar på the wedding singer och myser en hel del! så jag spenderar natten i nora hos min gos, innan har går på massa jobb och jag kör krogen! tagga ritz imorgon! :D

jag älskar!

idag känner jag mig helt hög på kärlek, kärlek till mina älskade vänner, min älskade pojkvän, min älskade familj, mina älskade föräldrar, min älskade märtis, min älskade emelie, min älskade niklas, min älskade mamma! och min älskade mamma måste bli bra igen, hoppas proverna inte visar något fel. och jag älskar niklas och märtis som finns och jag bara älskar idag känner jag! så nu vet ni det!

hejsan hoppas falleralleraaa

kvällen och natten spenderades med min underbara älskling som jag verkligen total älskar och saknar nu när vi båda jobbar. men det var en underbar kväll/natt o morgon iaf! :) sen kom pappi och hämtade mig och körde mig till öret så jag slapp ta bussen, gulligt av honom! mamma är inne på akuten och jag känner mig helt ledsen och som ett nervvrak. ikväll kommer märtis och sover med mig och myser, jag längtar som fan! nej, nu tillbaka till jobbet. :) hejs!

lovelovelove

I've tried to wipe the tears away from your eyes
But you couldn't see the light, you just played it blind
You mask it with laughter, but disaster came after
I let you have your way, I just want you to know

You left me so disappointed, you pushed me so far away
You left me so disappointed, so sad to see you throw your life away

For all the times, I wasted wishing more for your life
You never took the time to want it for yourself
So you fall into your past, and your light is burning fast
And all I can do is shake my head in my hands

You left me so disappointed, you pushed me so far away
You left me so disappointed, so sad to see you throw it away

You left me so disappointed, you pushed me so far away
You left me so disappointed, so sad to see you throw your life away

Throw it away



we're not going, oh nowhere!

dagen har typ gått, jag och nathalie har legat på soffan hela dagen och tittat på one tree hill, as skönt och as mys! :)
vaknade av att chefen ringde mig och sa att jag har jobbat så mycket och jag var ju ändå i nora och ville träffa familj o så, så jag kunde stanna hemma och ta ledigt idag, jag vart överlycklig, :) skönt med en ledig dag efter att ha jobbat hela veckan och imorgon börjar jag itne förrän två, helt underbart. jag är även ledig varje helg nu i augusti och jobbar bara mån-fre, det känns förjävla fint!
ikväll ska jag kanske träffa karln, tror det blir så men vi får se, man vet ju aldrig, ;)

nej, nu ska jag fortsätta titta, kanske ta mig en dusch snart, om jag orkar förstås, :)
HEJSVEJS!


RSS 2.0