summer days!

jag vill ha sommar, värme, bad och sol, semester och sköna dagar, grillning och alkohol med fina människor. fan, jag hatar snö just nu. ge mig juni, juli o augusti nu tack! mest av allt, ge mig semester!
 
 
 
 
 
 

let go!

jag vet att jag inte riktigt är mig själv alla gånger. det är dels för att jag är så trött, men mestadels är det för att jag håller på att förlora en bästa vän som även är min mormor. vi har alltid varit nära, men speciellt dom senaste åren och det är då klart att det gör ont när den personen är påväg bort. jag har varit så fruktansvärt arg, arg på världen, på cancern och på det själviska faktum att jag inte får ha kvar henne sålänge som jag själv vill. hon kommer aldrig på träffa mina barn, se mig göra saker och allt sånt. det gör ont, det är så fel. men under all iska ligger faktiskt det jobbiga, det som är ledsamt. det faktum är att hon kommer dö. för tidigt, innan hon ens är redo. just nu är hon pigg, hon äter och hon mår under omständigheterna bra, det gör mig glad och det får mig att hoppas och tro! just nu tar vi alla en dag i taget och gläds åt den tiden vi faktiskt får tillsammans och njuter till fullo! vi kan även säga allt vi vill ha sagt. och om jag får bestämma och även min fighter till mormor, så kommer hon leva ett bra tag till!

Every new morning all I can do, is hold onto the promise
that we all hope is true
That when it's all over - when this life is through
I'll wake up in heaven and run to find you


memories!

jag satt och tittade igenom min gamla mobil sen 07-08, det fanns inte så mycket men lite gobitar allt. även en viss video som jennie filmade på mig när jag bodde hos pappa. som jag skrattade när jag såg den! ;) det fick mig att tänka tillbaka, på allt galet men så fruktansvärt roliga saker jag har gjort. men det är bara för att jag har världens bästa människor omkring mig! :)






















somewhere only we know!

asjobbig dag på jobbet, lagat bilen för dryga 2000 kronor, snö överallt vilket gör att det tar aaaslång tid att komma hem och dyng huvudvärk. nisse tände brasa, skotta och hade lagat mat tills jag kom hem. för fint! sen gosade vi i soffan till die hard, välbehövligt! nu skulle jag dock behöva sova inför mitt 11 timmars pass imorgon och jag känner mig mer klarvaken än någonsin, typiskt!




get up!

jag har storstädat och bakat en hel del, skön söndag faktiskt! men, jag rensade min underklädesgraderob, det var fan tragiskt. dags för stenhård träning o lite batning framöver. i veckan ska jag ta tag i resten av garderoben, ännu värre! men, jag får ju köpa nytt iaf, o det är ju alltid kul. ;)

jar of hearts!

jag kan äta ordentligt igen, jag känner mig pigg och mår faktiskt bra. o det är helt jävla underbart! dagen består av hundar, städning och sen ska vi till pappa och gratta honom. btw, nesquick kan vara det godaste någonsin som man kan äta till frulle!




kickstart my heart!

jag är magsjuk, jag är ynklig, jag tycker synd om mig själv!

hero of war!

sovmorgon och en lunch med mormor så stavas min förmiddag. hur jävla underbart som helst! jobb med en massa skratt och bus med min karl väl hemma. så inihelvete bra dag faktiskt, o sånna är behövliga! nu ska jag titta klart på sveriges mästerkock och mentalt förbereda mig för att besiktiga bilen imorgon!




kickstart my heart!

idag har det varit full fart på jobbet med en massa leveranser och pyssel&plock. då var det skönt att bara landa i soffan sen hemma och där har jag fan legat bra. jag sträckte mig till att laga mat, sen har jag o challe bara gosat. nu väntar jag bara på att hjärtat ska komma hem ifrån karlstad så är min tisdag fulländad!




home sweet home!

vi har varit i fulufjället över helgen. det har varit helt jävla magiskt! det är skönt att vara hemma igen men jag hade gärna stannat kvar en vecka till, eller två.
vi har haft en underbar liten stuga, vi har åkt skidor, vi har åkt skoter, vi har grillat korv, vi har spelat kort och framförallt, vi har skrattat och myst!












Take me back!

Åke Mossberg kom in på jobbet nu på eftermiddagen med ett papper. Ett gammalt kvitto på wienerbröd ifrån 1932. Då kunde man köpa 100 st för 10 kronor. Idag kostar ett 17 kronor. Det är fasiken helt galet vad pengar har ändrat värde! Han gjorde samma sak för två år sedan då han hade samma föreläsning. Bilden på mig är sen 2012 och Sabina fick stå för årets. :)




Hurt!

jag slogs med bildörren, den vann..




africa

bara en bild till.. ;)




africa!

jag är så trött på sverige just nu, på det här jäkla vädret och allt tråkigt skit! jag vill bara ut och resa, ha det lite gött..








get up!

när klockan ringde 5.35 imorse var jag inte vid medvetandet. jag hatar tidiga mornar! jätte massa städ när jag äntligen fick komma hem, sen träning. jag körde enligt bilden, plus lite dansövningar och även mina squats enligt utmaningen. nu, crossroads och brittan i tvn. :)







trumpets!

idag började livet igen, jobb och alla rutiner. det sög. men samtidigt är det ganska skönt.
kvällen spenderades med jennie hemma i soffan o en bra film. sådär lagom och samtidigt mysigt.
nu ligger hjärtat och snarkar bakom mig, så jag ska väl försöka göra detsamma.
bara liiite mera die hard först. :)




wake me up!

det blev en tripp till marieberg idag med. men idag med mitt hjärta och en ny tv står på plats hemma. :)
nu är det final i JVM o jag kommer äta upp alla mina naglar jag lyckats spara ut. Gooo Sverige!




the power of love




Belong

Sverige gick precis till final i JVM och jag har fått två jätte fina ringar av min älskling. Jag har även sovit på soffan,varit till marieberg med svärmor och nu ska jag träna lite cardio. bra dag! 👍




tsunami

den låten gick hett inatt, iaf när jag & ida fick bestämma. runt 4snåret sjöng dom basshunter - camilla för mig i en timme i sträck. det var längesen jag hade ett sånt jävla underbart nyår. jag är sjukt nöjd och nu är jag spänd för ett 2014.










RSS 2.0