Lördag, igen.

Det är lördag och jag ligger i soffan med chipsskålen i knät och har one tree hill i tvn. Skön kväll enligt mig!
Imorgon ska jag o Nisse ut och åka skoter, vi har en varsin vilket innebär att jag ska köra för första gången! HJÄLP! Haha, jag är fasiken redan nervös men jag längtar, det kommer bli så mysigt.

helg och lite mera helg.

Det har varit lugnt på jobbet vilket var skönt då Ida bjöd på tjejkväll och mat igår. Hur underbart är inte det liksom?!
Idag kom jag hem ifrån jobbet och drog ut med Nils på en skotertur. Första gången och det var helt galet kul. Vilken känsla, liiite läskigt bara när det svänger och går fort. ;)
Nej, nu ska jag klippa klor på vår bebis och beställa kläder!

dessa dagar.

Idag har jag jobbat dubbelpass, vilket innebär att jag är helt slut. Men jag fick.åtminstonde träffa jennie som kom in och orkade lyssna på mitt gnäll. :) Nu blir det Hamilton 2 i sängen med hjärtat. Godnatt!

PUH

Efter nio timmars arbete, noll i rast och få timmars med sömn är jag äntligen hemma!
Ikväll väntar soffan och en fet pizza med sambo, kan inte bli bättre! :]

Hejsvejs sålänge!

guldkornskväll!


Holy Crap

Här kan man säga att det var längesen jag var. Jag har liksom glömt bort bloggen. Men nu, jag ska skärpa mig, på order. ;)

Ikväll så tittar jag på one tree hill och bara njuter av mitt liv.
Jag har faktiskt aldrig varit så nöjd med något, eller känt mig så lycklig och rofylld förut. Jag trivs här ute i vårat hus, mitt i skogen, med världens bästa karl och vår bebis. Älskade bebis, älskade karl, älskade hus.
Snart är det jul och i år ser jag faktiskt fram emot den. I år har jag tyckt om att julpyssla och till och med köpt en del tomtar.

Jag måste också tillägga att jag o Nisse matade rådjuren idag, så himla nördigt men så himla mysigt. Jag tror jag har blivit lite utav en skogstant. Haha!

Nej, nu ska jag fortsätta sjunga innan hjärtat kommer hem och får ont i öronen.

Hörs! :)

RSS 2.0