Nothing prepared me for the privilege of being yours!

allt gick hur bra som helst på sjukhuset idag och jag ska bara tillbaka i februari för att se så att allt fortfarande stämmer, jag är helt överlycklig! äntlingen!
kvällen spenderas med fröken lindell som snart anländer till min stökiga boning! :)

jag vill bara tala om att du gör mig lycklig!



Don't forget that im a unicorn!

jag har fortfarande feber, förbannde jäkla feber!
dagen har jag spenderat med min kära moder, vi har lagat mat ( hon ), pratat, skrattat och även faktiskt städat här ute ( jag med, hör och häpna ). Det var riktigt roligt och bra skönt.
nu slänger jag mig framför one tree hill och väntar på att bacilluskerna ska lämna min kropp och låta mig bli frisk!

god morgon.

Nu har precis nils åkt för att jobba och lämnat mig helt ensam. Buhu! Ikväll är det dags, filmen är här, som jag har längtat.

det är tisdag!

och jag är sjuk. att ligga i feber när det för en gångs skull är fint väder ute är inte en höjdare! på det hela så sitter jag och tittar på utomlandsbilder jag har tagit och längtar mig bort, samtidigt som mamma sitter bredvid och letar semester för dom ska åka om några veckor. JAG VILL OCKSÅ!

jag+du

nu är det klart, lägenheten är vår och vi ska bli sambo! så nu sitter jag och klickar hem lite smått och gott!
jag kunde inte vara lyckligare trots det dåliga. :)

måndag, läskiga måndag!

ikväll var jag och erika med om en nära döden-upplevelse. Mitt ute i skogen vid ramsjön. Vi skrek, vi sprang, vi skratta, jag grät. Bara så ni vet!

lycka, sorg, att leva!

jag har precis tittat på filmen A Little Bit Of Heaven, så jävla underbart fin film! om ni inte har sett den så se den direkt. den berörde mig på ett sätt som jag inte trodde filmer kunde, den fick mig att öppna ögonen, livet är mycket skörare än man tror.
så nu sitter jag här och är helt filosofisk i mitt huvud och vill bara säga till alla mina kära, ni betyder så himla mycket för mig!

du&jag!


RSS 2.0